Fri frakt över 599 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel
GreenFuse Root 300 ml ekologisk näring

Green Fuse Root, 300 ml

GreenFuse Root innehåller en sammansättning av naturliga ingredienser som bidrar till att producera nya rötter och ge näring till unga plantor i ett tidigt skede av deras utveckling.

Pris: 159 kr
I lager
Artnr: 16800
Fri frakt över 599kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter och nyttodjur, se villkor.

Produktbeskrivning

Näringen kan användas i alla steg av förökningsprocessen och är särskilt välgörande för unga plantor.
GreenFuse Root kan användas till frösådder och unga plantor och rekommenderas särskilt efter omskolning då det reducerar den stress plantan då utsätts för.
 
GreenFuse Root är idealiskt att använda tillsammans med Formulex näringslösning för att ge dina växter den allra bästa starten.
 
GreenFuse Stimulator framställs av högkoncentrerade naturliga plantextrakt. Näringen genomgått omfattande tester i kommersiell odling och har där uppvisats ha extraordinära effekter för växternas tillväxt.
 
GreenFuse Stimulator är 100% ekologiskt och har inga negativa kvarstående effekter hos växter, människor eller miljön och kan därför rekommenderas för användning för odling både inomhus, utomhus och i växthus.
© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2022 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.