15% på ett köp för medlemmar*

Krukväxtnäring Organic Houseplant Focus, 1 liter

Ekologisk näring som hjälper dina krukväxter att blomstra på ett hållbart och miljövänligt sätt.

Pris: 169 kr
I lager
Artnr: 28395
Klimatkompenserad frakt
Fri frakt över 690 kr**
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter, nyttodjur och beställningsvara, se villkor.
** Gäller ej växthus och plantskoleväxter.

Produktbeskrivning

Krukväxtnäring - Organic Houseplant Focus hjälper dina krukväxter att blomstra på ett hållbart och miljövänligt sätt. En balanserad kväve- och kaliumhalt för fin bladtillväxt och bra allmän växthälsa. 

Vår leverantör har alltid haft fokus på jordens struktur och mikroliv. Det är ju jorden vi gödslar så att växten kan ta upp näring på ett bra sätt. Även i denna nya ekologiska serie har stort fokus lagts på att bygga upp jordens förmåga att bidra till att näringen kan tas upp i växten på ett effektivt sätt. 

Samtliga näringar är ekologiska och säljs i ett koncentrat sammansatt av 100 % vegetabiliska råvaror och är godkända för ekologisk odling. Samtliga näringar uppfyller också kraven på definitionen av vegansk näring.  De innehåller en fullständig profil av rena organiska näringsämnen inklusive spårämnen och komplexa organiska föreningar.  
Näringarna är också berikade med humus- och fulvinsyror som bidrar till uppbyggnad av en bördig jord samt rent tångextrakt som ökar växternas ämnesomsättning och uppmuntrar tillväxt av nyttiga jordmikrober. Det gör växten mer stresstålig och mer motståndskraftig mot ohyra.

Dosering:

Blanda 5ml till 1 liter vatten och tillför var vecka under växtsäsongen. Tillför halv dos då och då även under vintern. Den utspädda lösningen kan även sprayas på bladen för extra snabb effekt vilket även gör att näringen räcker längre.

Innehåll:
NPK 3-2-3

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.