Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Trädgårdsnäring Organic Garden Focus, 5 liter

Ekologisk näring speciellt anpassad för att främja en sund och god tillväxt av grönsaker, frukt, bär och ettåriga växter

Pris: 495 kr
I lager
Artnr: 28398
Klimatkompenserad frakt
Fri frakt över 690 kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter, nyttodjur och beställningsvara, se villkor.

Produktbeskrivning

Trädgårdsnäring - Organic Garden Focus är speciellt anpassad för att främja en sund och god tillväxt av grönsaker, frukt, bär och ettåriga växter. Innehåller kalium som bidrar till riklig blomning och organiskt kväve för att öka jordens bördighet. 

Nu utökar vi vårt sortiment av växtnäringar godkända för ekologisk odling. 
Vår leverantör har alltid haft fokus på jordens struktur och mikroliv. Det är ju jorden vi gödslar så att växten kan ta upp näring på ett bra sätt. Även i denna nya ekologiska serie har stort fokus lagts på att bygga upp jordens förmåga att bidra till att näringen kan tas upp i växten på ett effektivt sätt. 

Samtliga näringar är ekologiska och säljs i ett koncentrat sammansatt av 100 % vegetabiliska råvaror och är godkända för ekologisk odling. Samtliga näringar uppfyller också kraven på definitionen av vegansk näring.  De innehåller en fullständig profil av rena organiska näringsämnen inklusive spårämnen och komplexa organiska föreningar.  
Näringarna är också berikade med humus- och fulvinsyror som bidrar till uppbyggnad av en bördig jord samt rent tångextrakt som ökar växternas ämnesomsättning och uppmuntrar tillväxt av nyttiga jordmikrober. Det gör växten mer stresstålig och mer motståndskraftig mot ohyra.

Användning:
  • Skaka väl före användning
  • Blanda 5 ml till 1 liter vatten
  • Använd 1 gång i veckan, vattna vid behov mellan gångerna
  • Förpackningens lock kan användas som mått, den rymmer cirka 20 ml näringslösning

Innehåll:
NPK 4-2-5

 
© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.