Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Tvåskärssekatör Garden Life, 10 mm

En lite mindre tvåskärssekatör för precisionsbeskärning av både växter i kruka, perenner och buskar av olika slag.

Pris: 179 kr
I lager
Artnr: 15440
Klimatkompenserad frakt
Fri frakt över 690 kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter, nyttodjur och beställningsvara, se villkor.

Produktbeskrivning

En lite mindre tvåskärssekatör för precisionsbeskärning av både växter i kruka, perenner och buskar av olika slag samt även behändig vid blomsterbinderi och arrangemang.

Vikten på denna nätta och smidiga sekatör är 40% lägre än motsvarande större sekatör. Detta gör den väldigt behaglig att använda även för dig med mindre händer och mindre styrka i handen.

Skären är smidda, tillverkade av kolstål med 'nonstick' funktion.

Skärdiameter: 10 mm

5 års garanti.

Wexthuset kommentar: En helt underbar sekatör som passar för att putsa och beskära det mesta upp till 10mm diameter. Fjädrande öppning och vassa fina skär gör den otroligt lättarbetad.
Ett jätteskönt grepp gör den också väldigt behaglig i handen. Många som provar den säger helt enkelt WOW!

En av våra storsäljare.

Om Kent & Stowe

trädgårdsredskap från Kent & Stowe

Vertygen från Kent & Stowe bygger på tradition och är utformade för livet. Utbudet är omfattande och består av högkvalitativa redskap i rostfritt stål tillverkade i England för alla aspekter av odling, beskärning och underhåll i trädgården.

Den helt nya serien Garden Life består av redskap som är ca 40% lättare än orginalmodellen. Redskap som är nättare och lättare att använda i trånga rabatter och kring buskar och träd och för den som föredrar redskap som inte är så tunga men trots det har samma gedigna kvalitet.

Verktygen har utformats med funktionalitet, prestanda och estetik i åtanke. Hög kvalitet på huvuden i högkvalitativt rostfritt stål minskar markfriktionen och vidhäfning samtidigt som det ger ett utmärkt rostskydd. Handtagen är tillverkade i avsmalnande vackert askträ som ger en bra komfort vid användningen.

I sortimentet finns förutom olika typer av spadar, krattor och planteringsredskap allt från högkvalitativa beskärningsredskap med allt från knivar, sekatörer, häcksaxar och sågar, uppbindning med stil, samt en serie väldigt användbara trädgårdshandskar i mycket bra kvalitet.
Verktygen från Kent & Stowe har sitt ursprung i design och ritningar av trädgårdsredskap från 1800-talet. Det traditionella utseendet kombinerat med avancerad tillverkningsteknik ger sammantaget redskap som har både en skön känsla och hög kvalitet.

GARANTI

Grävredskap och krattor har hela 15 års garanti.
Sekatörer, sågar och beskärningsredskap har 5 års garanti.

 

Tips & Råd i Faktabanken

Vårda trädgårdens redskap

Skötsel av trädgårdsredskap

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.