Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel
Skandinavisk grävspade med spetsig nos
Spade, grep och spade med spetsig nos
Grävspade och vattenkanna i trädgården
Grävspade med spetsigt blad för nordiska klimat.
Grävspade för rabatt och mark.
gravspade-scandinavian-spade-frilagd.jpg

Grävspade, Scandinavian Spade

Kvalitetsspade med rundat blad som gör det enkelt att gräva i nordiska klimat.

Pris: 579 kr
I lager
Artnr: 17433
Klimatkompenserad frakt
Fri frakt över 690 kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter och nyttodjur, se villkor.

Produktbeskrivning

Handgjord traditionell kvalitetsspade i rostfritt stål av hög kvalitet med ett handtag i vacker ask.
Det rundade bladet med spetsig nos är anpassat för att enkelt kunna gräva i jord och mark i våra nordiska klimat och ger bra komfort vid användning.

Längd: 1110 mm
Vikt: Ca 2,25 kg
Handtag: 100 mm
Bladbredd: 220 mm
Bladets grovlek: 2,5 mm

15 års garanti.
 

Om Kent & Stowe

trädgårdsredskap från Kent & Stowe

Vertygen från Kent & Stowe bygger på tradition och är utformade för livet. Utbudet är omfattande och består av högkvalitativa redskap i rostfritt stål tillverkade i England för alla aspekter av odling, beskärning och underhåll i trädgården.

Den helt nya serien Garden Life består av redskap som är ca 40% lättare än orginalmodellen. Redskap som är nättare och lättare att använda i trånga rabatter och kring buskar och träd och för den som föredrar redskap som inte är så tunga men trots det har samma gedigna kvalitet.

Verktygen har utformats med funktionalitet, prestanda och estetik i åtanke. Hög kvalitet på huvuden i högkvalitativt rostfritt stål minskar markfriktionen och vidhäfning samtidigt som det ger ett utmärkt rostskydd. Handtagen är tillverkade i avsmalnande vackert askträ som ger en bra komfort vid användningen.

I sortimentet finns förutom olika typer av spadar, krattor och planteringsredskap allt från högkvalitativa beskärningsredskap med allt från knivar, sekatörer, häcksaxar och sågar, uppbindning med stil, samt en serie väldigt användbara trädgårdshandskar i mycket bra kvalitet.
Verktygen från Kent & Stowe har sitt ursprung i design och ritningar av trädgårdsredskap från 1800-talet. Det traditionella utseendet kombinerat med avancerad tillverkningsteknik ger sammantaget redskap som har både en skön känsla och hög kvalitet.

GARANTI

Grävredskap och krattor har hela 15 års garanti.
Sekatörer, sågar och beskärningsredskap har 5 års garanti.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2023 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.