Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Rabattgrep, Border Fork

Handgjord traditionell rabattgrep i hög kvalitet av rostfritt stål i lättviktsmodell.

Pris: 579 kr
Ej i lager
Artnr: 15494
Klimatkompenserad frakt
Fri frakt över 690 kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter, nyttodjur och beställningsvara, se villkor.

Produktbeskrivning

Handgjord traditionell rabattgrep i hög kvalitet av rostfritt stål i lättviktsmodell.

Grepen används för att luckra upp och bryta upp jord i trädgårdsarbetet och är särskilt användbar för arbete i lös jord och för att ta bort ogräs och rötter.

Grepen är gjord i rostfritt stål av hög kvalitet och handtaget är tillverkat av vacker ask.
Förlängt blad för bättre effektivitet.
Designad för att ge bra komfort vid användning. Idealisk för användning i rabatter.

Mått
Längd: 1040 mm
Bladets storlek: 227 x 137 mm

15 års garanti.

Om Kent & Stowe

trädgårdsredskap från Kent & Stowe

Vertygen från Kent & Stowe bygger på tradition och är utformade för livet. Utbudet är omfattande och består av högkvalitativa redskap i rostfritt stål tillverkade i England för alla aspekter av odling, beskärning och underhåll i trädgården.

Den helt nya serien Garden Life består av redskap som är ca 40% lättare än orginalmodellen. Redskap som är nättare och lättare att använda i trånga rabatter och kring buskar och träd och för den som föredrar redskap som inte är så tunga men trots det har samma gedigna kvalitet.

Verktygen har utformats med funktionalitet, prestanda och estetik i åtanke. Hög kvalitet på huvuden i högkvalitativt rostfritt stål minskar markfriktionen och vidhäfning samtidigt som det ger ett utmärkt rostskydd. Handtagen är tillverkade i avsmalnande vackert askträ som ger en bra komfort vid användningen.

I sortimentet finns förutom olika typer av spadar, krattor och planteringsredskap allt från högkvalitativa beskärningsredskap med allt från knivar, sekatörer, häcksaxar och sågar, uppbindning med stil, samt en serie väldigt användbara trädgårdshandskar i mycket bra kvalitet.
Verktygen från Kent & Stowe har sitt ursprung i design och ritningar av trädgårdsredskap från 1800-talet. Det traditionella utseendet kombinerat med avancerad tillverkningsteknik ger sammantaget redskap som har både en skön känsla och hög kvalitet.

GARANTI

Grävredskap och krattor har hela 15 års garanti.
Sekatörer, sågar och beskärningsredskap har 5 års garanti.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.