Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Flopro Monsoon vattenspridare

Fullt justerbar oscillerande sprinker med 20 munstycken.

Pris: 509 kr
I lager
Artnr: 20115
Klimatkompenserad frakt
Fri frakt över 690 kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter, nyttodjur och beställningsvara, se villkor.

Produktbeskrivning

Vattenspridare med justerbar sprinkler. Täcker maximalt 196 kvm. Fästet har diameter 12mm (1/2 tum) vilket gör att den passar tillsammans med alla typer av standardfästen.
Möljlighet att ställa in för spridning med 14-20 munstycken.

Funktioner:
Justerbar riktning och spridning
Sex separata justerbara munstycken för vattning från 20 eller 14 munstycken
Vattenåtgång för 2 bar är 12 liter/timme
Redskap för rengöring av munstyckena medföljer
Tillverkad av plast i UV-tålig premiumkvalitet
Vattnar en yta av 13,5 x 14,5 meter
Total yta 196 kvm

Mer information om Flopro bevattningssystem

Flopro heter våra innovativa, designade bevattningsprodukter som har lösningar för alla dina bevattningsbehov och gör vattnandet enklare för dig.

Här finns allt från olika droppbevattningssystem till sprutpistoler med underbart sköna handtag och smidig reglering till den professionella sprinklertripoden tillverkad i metall med reglerbara ben och allt där emellan. Alla med väl genomtänkt design där funktionalitet både rent ergonomiskt för dig som använder redskapen och för själva bevattningsresultatet.
 
Flopro är ett Brittiskt märke som utvecklats med användaren i centrum med praktiska och användbara funktioner och en design där också utseendet har tagits i beaktan för att ge en stilfullt, fräscht och slimmat utseende.

Flopro-produkterna finns i tre olika versioner för att möta olika behov.:

  • Flopro är grundsystemet för dig med litet eller måttligt bevattningsbehov. 
  • Flopro+ rekommenderas för dig som med lite större krav och mer frekvent användning av slang och kopplingar.
  • Flopro Professional är som hörs på namnet lämplig för dig med mycket höga krav och för dig som arbetar med trädgårdsskötsel och anläggning.

Kvalitet

Oavsett vilken version du väljer kan du vara säker på att det är en kvalitetsprodukt du köper. Alla produkter är tillverkade av premiummaterial med snabbkopplingar, anti-läckagesystem, UV-skydd.

Propro passar för användning med alla vanliga bevattningssystem på marknaden. 

Flopro Professional är snäppet tåligare där kopplingar, vagnar och vattnare är tillverkade i metall, samt extra förstärkta trädgårdsslangar med livstidsgaranti.

Man som vattnar med Flopro vattenslang

Med Flopro bli inte bara vattnandet enklare, utan det kan också bli roligare med någon av de fina dekorativa vattenspridarna i form av blommor, fjärilar, trollsländor mfl. Samtliga med kopplingar i toppkvalitet som i många fall kan seriekopplas för att göra det supersmidigt att fördela vattnet även i mer komplicerade mönster när du drar igång din bevattning.
 

Flopro vattenspridare trollslända

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.