Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Orangeri och uterum i trädgården

Ett orangeri är som ett uterum, ett extra rum i trädgården som gör stor skillnad både i vardagen och när du är ledig. Att kombinera ett orangeri med växter där möjligheten att odla under en förlängd odlingssäsong är optimalt. Våra vackra orangerier i klassisk design blir ett dekorativt inslag i trädgården. Lyx i vardagen där man kan avnjuta en brunch med goda vänner och må gott i ett varmt klimat med medelhavsväxter i orangeriet. Våra orangerier och uterum håller mycket hög kvalitet in i minsta detalj. De har högt i tak vilket ger god luftvolym och ett trevligt klimat för både människor och växter. Orangerierna är perfekta om man både vill ha plats för odling och ha ett extra vardagsrum eller en matplats att njuta med vänner och familj. I de större modellerna av orangerier kan man utan problem göra både och. Välkommen till vårt sortiment av orangeri som ett uterum för växter och samvaro.

Har du frågor eller vill ha råd och hjälp kan du kontakta oss på telnr: 08-22 50 80, mejla till kundtjanst@wexthuset.com

Vi har samlat all viktig information, fakta, tips och råd inför ditt växthusköp här.

 
© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.