Fri frakt över 599 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Jobba hos Wexthuset

Vi har haft en fantastiskt utveckling de senaste åren. 
För att driva på och fortsätta vår starka tillväxt rekryterar vi löpande nya kompetenser och resurser till vårt framgångsrika team.

Ekonomiassistent - ny 2022-09-09

Vi fortsätter vår starka tillväxt och söker nu en ekonomiassistent.

Tjänsten innebär ansvar för våra dagliga ekonomiska transaktioner såsom fakturering, redovisning och relaterade aktviteter i nära samarbete med controller och övrig ledning.

Vi söker dig som har ekonomisk utbildning och erfarenhet från arbete inom redovisning. Goda kunskaper i Excel är ett krav. Kan du löner är det en fördel.
Noggrannhet och förmåga att hålla många bollar i luften är en förutsättning i arbetet. 

Vi använder Fortnox för vår redovisning, betallösning via Svea Bank och arbetar i övrigt i vårt eget e-handels- och affärssystem Oliver.

För rätt person innebär tjänsten stora utvecklingsmöjligheter med både utmaningar och personlig utveckling. Här finns också goda möjligheter att utvecklas och växa inom organisationen.

Känner du att detta är något som skulle passa dig välkomnar vi dig till ett gäng mycket positiva och trevliga kollegor i en fantastisk miljö i Enhörna.
Kontor och lager ligger ca 20 minuter från avfart Södertälje västerut från E4 och lika långt från E20 avfart Järna/Nykvarn. Det går även att åka buss 787 till närliggande hållplats.
Tjänsten är 75-100% med placering i vårt kontor i Jursta, Enhörna. Möjlighet finns att utföra delar av arbetet på distans.

Tillträde snarast.

Ansökan med referenser tillsammans med löneanspråk skickar du till info@wexthuset.com.

Wexthuset är en ledande e-handel inom odling och trädgård med ett brett sortiment med allt från frö till växthus. Läs mer om oss här.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2022 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.