Varukorgen är tom
top.info.shopping_cart
0
0.00 kr
Till Kassan
banner
Navigering
Kundtjänst tel:08-22 50 80
Öppettider: måndag-fredag 9-16
Epost: kundtjanst@wexthuset.com

Försäljningsvillkor pelargonsticklingar och levande växter

Av praktiska skäl, då växter inte alltid kan hanteras som våra övriga produkter gäller i tillägg till de allmänna försäljningsvillkoren några speciella villkor vid beställning av sticklingar och andra levande växter:

OBS! Beställning av levande växter under försäsongen, dvs då växter inte kan sändas pga kyla innebär att även eventuellt övriga produkter i samma order levereras först då väderleken medger leverans av växterna. Önskas snabbare leverans av övriga varor måste dessa beställas i egen order.

Beställning
Skriv gärna i beställningsmeddelandet önskemål om alternativa sorter om någon är slut, eller om du inte önskar ersättare. Ange också om det är någon period du inte kan ta emot plantorna.

Leverans
Då vi har mycket begränsat antal av vissa sorter kan det vara bra att veta att vi så långt praktiskt möjligt levererar sticklingbeställningar i den ordning de inkommer.

Sticklingar skickas alltid i början av veckan som skrymmande A-brev eller med DHL beroende på mängd och vikt.

Från betald beställning tar det normalt 1-3 veckor till leverans. Sticklingar börjar vi skicka ut i mitten av mars, men kylig väderlek och tillgång på olika sorter kan innebära längre leveranstid.

Är någon sort slut ersätter vi den enligt önskade alternativ eller med likvärdig sort. Önskas ingen ersättare återbetalas mellanskillnaden till ditt bankkonto.

ÅNGER- OCH RETURRÄTT
Tyvärr kan vi inte erbjuda ångerrätt på växter, lökar, knölar, rhizomer eller typer av växter eller växtdelar som är att betrakta som levande material. (Härefter benämnt växter)  Levande växter utgör ett undantag från detta i distansköpslagen.

Garanti för växter
Växter måste hämtas ut omgånde från utlämningsställe annars kan vi inte ta ansvar för eventuella fel eller skadade växter i din leverans. Kontakta oss omgående om du märker något fel i leveransen och tag gärna en eller flera bilder där skadans art framgår. Bedömer vi produkten som undermålig eller om den skadats i leveransen ersätts den med liknande så långt möjligt annars sker återbetalning av varans värde-
 

 

  KundtjänstKundtjänst
  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  Logga in
  x
  Logga in för att handla som återförsäljare
  Glömt lösenord
  x
  Har du glömt ditt lösenord? Ange den epostadressen som du har registrerat kontot med. Vi skickar sedan ett nytt lösenord till din epostadress.
  Skicka

  Vi kontaktar dig inom kort. Du är alltid välkommen att ringa 08-225080 eller mejla sales@wexthuset.com