Facebook
Varukorgen är tom
Wexthusets varukorg
0.00 kr
Kassan
v
banner
Navigering
Kundtjänst tel:08-22 50 80
Öppettider: mån-fre 9-16, lör 11-14
Epost: kundtjanst@wexthuset.com

GDPR - Så behandlar vi dina personuppgifter

Den 25:e Maj 2018 ersätts den nuvarande Personuppgiftslagen PUL med EUs Allmänna dataskyddsförordningen, GDPR (General Data Protection Regulation, 95/46/EC).

För oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina uppgifter och vi vill därför uppmärksamma dig på våra uppdaterade integritetsvillkor där du kan läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter. Klicka här för att läsa mer om detta.

Hantering av personliga uppgifter

För oss är din integritet viktigt och från och med 25 maj 2018 följer därför EUs Allmänna dataskyddsförordningen, GDPR (General Data Protection Regulation, 95/46/EC).

Personuppgiftsansvarig
Personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter är:
Honey Pot Garden AB
556855-2896
Jursta 8, 151 96   ENHÖRNA

Vad samlar vi in?

För vår administration håller vi ett digitalt kundregister. Dessa uppgifter är endast för vårt bruk för att kunna hantera din beställning oss. Vi säljer eller överlåter inte denna information till tredje part. Inga personnummer registreras i vårt interna system.
SEKRETESS: Dina uppgifter överförs krypterat och lämnas aldrig ut till tredje part. 

Uppgifterna hämtas in när du är i kontakt med oss i samband med köp eller vid prenumeration av vårt nyhetsbrev.
De uppgifter vi lagrar i systemet är namn och adress, epostadress, telefonnummer, order och leveransinformation. Därutöver den information du avger till vår kundtjänst i samband med frågeställningar, reklamationer och garantiärenden.
Adressinformationen hämtas i förekommande fall från Klarna.

Så länge sparas informationen

Dina uppgifter sparas så länge de behövs med hänsyn de krav som finns för gällande lagar och förordningar i syfte att kunna fullgöra våra skyldigheter mot dig och gentemot berörda myndigheter.

Dina rättigheter

Vid frågor om personlig information vi lagrar om dig har du rätt att få svar snarast möjligt. Du kan då erhålla en digital kopia av den information vi har lagrat i vårt system.

Du kan alltid begära att information som är felaktig om dig rättas i systemet.

Borttagning av uppgifter är möjlig om de inte längre är nödvändiga för det syfte de samlats in i enlighet med ovan lagar och begränsningar.

Cookies

Vi använder cookies på vår sida vilket innebär att viss information lagras lokalt i din webbläsare. Läs mer om cookies här.

Mina sidor

    KundtjänstKundtjänst
    x
    Kundtjänst

    Välkommen att ringa eller mejla oss om du har några frågor eller funderingar.
    Du kan också söka svar på dina frågor bland våra Vanliga frågor till kundtjänst

    Telefonnummer: 08 - 22 50 80
    Öppettider:
    vardagar 09.00-16.00
    lördagar 11.00-14.00
    (vardagar lunchstängt 12.00-13.00)
    kundtjanst@wexthuset.com

    x
    Kundtjänst

    Välkommen att ringa eller mejla oss om du har några frågor eller funderingar.
    Du kan också söka svar på dina frågor bland våra Vanliga frågor till kundtjänst

    Telefonnummer: 08 - 22 50 80
    Öppettider:
    vardagar 09.00-16.00
    lördagar 11.00-14.00
    (vardagar lunchstängt 12.00-13.00)
    kundtjanst@wexthuset.com

    Logga in i Mina sidor
    x
    x
    warningTyvärr gick något fel. försök igen. om det fortsätter, starta om webbläsaren eller kontakta kundservice.
    OK
    x
    checkDu är redan inloggad
    OK
    x
    checkEtt verifikeringsmejl har skickats till den e-postadress som du angett. För att avsluta din registrering så måste du klicka på länken i mejlet. Om du inte fått något meddelande eller om något har gått fel, vänligen kontakta våran kundtjänst.
    OK
    x
    checkWexthuset har skickat ett mejl till din emailadress med inloggningsuppgifter
    OK
    x
    Det får inte innehålla ogiltiga tecken. Giltiga tecken är a-z, A-Z samt 0-9
    x
    checkVi ser att du har handlat hos oss sedan tidigare. Du kan nu se alla dina ordrar och följa leveransinformation genom Mina Sidor.
    OK
    x
    Epostadressen får inte vara tom
    x
    Du måste ange en korrekt epostadress
    x
    Epostadressen finns inte. Vänligen ändra och försök igen eller registrera dig som ny kund.
    Har du frågor vänligen kontakta vår kundservice.
    Glömt lösenord
    x
    Har du glömt ditt lösenord? Ange den epostadressen som du har registrerat kontot med. Vi skickar sedan ett nytt lösenord till din epostadress.
    Skicka
    Jag samtycker till Wexthusets villkor

    Logga In
    x
    Logga in för att handla som återförsäljare
    Glömt lösenord
    x
    Har du glömt ditt lösenord? Ange den epostadressen som du har registrerat kontot med. Vi skickar sedan ett nytt lösenord till din epostadress.
    Skicka

    Vi kontaktar dig inom kort. Du är alltid välkommen att ringa 08-225080 eller mejla sales@wexthuset.com