Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Frö till vilda växter och vildblommor

Välkommen till vår samling av fröer från vilda växter, där vi bjuder in dig att upptäcka den rika mångfalden av naturens skatter. Vårt frösortiment är noggrant utvalt för att erbjuda en unik upplevelse av vilda växter som berikar trädgården och stödjer den lokala ekosystemet.

Upptäck Mångfalden

Dyk in i en värld av färger, former och dofter när du utforskar vårt breda utbud av vilda växter. Från frodiga ängsblommor till imponerande skogsväxter, varje frö representerar en möjlighet att skapa en levande och varierad trädgård som lockar till sig bin, fjärilar och andra pollinerare.

Naturlig Skönhet och Hållbarhet

Våra fröer från vilda växter är inte bara vackra utan också anpassade till det lokala klimatet. Genom att odla dessa växter stödjer du hållbara trädgårdspraxis och bidrar till bevarandet av vilda blommor och deras naturliga livsmiljöer.

Tips och Råd för Framgångsrik Odling

Vi strävar efter att ge dig inte bara fröer utan även kunskap för framgångsrik odling. Utforska våra odlingstips och råd för varje vilt frö, från plantering till skötsel och skapa en trädgård som blomstrar med liv och skönhet.

Stöd för Biologisk Mångfald

Genom att odla vilda växter från vårt frösortiment kan du spela en aktiv roll i att främja biologisk mångfald. Dessa växter lockar till sig olika arter av pollinerare och andra viktiga organismer, vilket skapar en ekologiskt balanserad trädgårdsmiljö.

Välj våra fröer från vilda växter och låt din trädgård bli en plats för främjande av biologisk mångfald och en hyllning till den naturliga skönheten som omger oss. Utforska vårt sortiment och ge ditt gröna utrymme en dos av vild inspiration.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.