VINTER-RENSNING upp till 60%

Dammar och produkter för vatten i trädgården

Välkommen till vårt stora sortiment av produkter för vatten och dammar i trädgården. Dammar och vattenspel tillför verkligen något extra vare sig det är i trädgården, på en terrass eller balkong.
Ett porlande litet vattenfall eller en enkel träbalja med några vattenväxter gör vilken plats som helst mer trivsam.

Oavsett om det gäller vattenlandskap med bäckrännor och fontäner, dammar för anspråksfulla koifiskar, moderna vattenspel, naturtrogna eller formella så är bra planering och bra produkter avgörande för att det ska bli lyckat.
Tänk noggrant igenom vilka uppgifter din damm ska uppfylla.
Ska den ha en dekorativ funktion och vara en blickpunkt i trädgården, eller vill du njuta av den för avkoppling och betrakta djur och växter i en naturtrogen miljö? När du har bestämt dig för vad slags damm du vill ha kan du välja ut rätt produkter.

Det tar i princip lika lång tid att anlägga dammen och få den precis så som du vill ha den oavsett vilken kvalitet du väljer, men att sedan behöva göra om den inom kort eller få problem med läckor för att kvaliteten är för dålig tar tid och är inte roligt alls.
Vi har allt du behöver för att ditt dammbygge ska lyckas. Dammduk planteringskorgar, filter, pumpar och allt för skötsesl och underhåll. Vi har själva byggt och underhåller flera dammar och en 45 m lång bäck så du är alltid välkommen att fråga oss om tips och råd.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.