Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Odlingsstation inomhus

Med en odlingsstation kan du odla inomhus året om. Upptäck vårt stora utbud av olika lösningar som passar allt från en enstaka basilikakruka till kompletta system för självförsörjning av grönsaker och örter. Odlingslust året runt helt enkelt!

Vad är en odlingsstation?

Med en odlingsstation menas en integrerad odlingsplats med växtbelysning. Den kan också innehålla ett vattenmagasin. Vissa system har cirkulerande vatten där du kan odla utan jord, så kallad hydrokultur.

Barn älskar att så frön och skörda från sin odlingsstation – för här går det undan med tillväxten! En fantastisk investering i framtiden helt enkelt.

Odlingsstation med belysning

Tack vare en odlingsstation med belysning kan du odla egen sallad, kryddörter och grönsaker också under vinterhalvåret. Det finns egentligen inga begränsningar för vad som kan odlas med hjälp av smarta hjälpmedel som effektiv led-belysning, självsugande mattor och fina växtnäringar. Var beredd på att växttakten är enorm med rejäla skördar!

På många sätt är inomhusodling med belysning ett revolutionerande och spännande sätt att kunna odla sin egen mat året om. Vi hobbyodlare har helt enkelt fått tillgång till yrkesodlingens tekniska lösningar, men i en skala som passar ett modernt hem. Förutom glädjen att skörda hemodlade, fräscha grönsaker och kryddörter, är odlingsstationen ett skimrande klorofyllsmycke under vintern.

Flexibel odling

En odlingsstation gör odlingen flexibel. Du kan odla i kruka eller odlingstråg. Under vårvintern kan den användas för frösådd och plantuppdragning. Eller till att rota sticklingar. Belysningen ger knubbiga, fina växter att sedan odla vidare inne eller utomhus.

Odlingsstation Grow Light Garden

Vår klassiska, enkla odlingsstation Grow Light Garden är ett bra val för nybörjaren. Dessa odlingsstationer finns i både liten och stor modell. Den har en vattenbehållare som gör odlingen lättskött.

Du hittar alla tillbehör som frön, näring, krukor och odlingstråg i vår webbutik.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.