Varukorgen är tom
top.info.shopping_cart
0
0.00 kr
Till Kassan
banner
Navigering
Kundtjänst tel:08-22 50 80
Öppettider: måndag-fredag 9-16
Epost: kundtjanst@wexthuset.com

Odling / Odla inomhus / Odlingsstationer

Odlingsstationer för inomhusodling

Odlingsstation inomhus

Odlingsstation kallar vi de smarta kompletta lösningar för att odla inomhus.
Odlingsstationer har en bra växtlampa och en botten man kan odla direkt i eller använda som plantbricka för krukor och tråg.
Med en odlingsstation kan man odla kryddväxter, sallad och småblad inomhus året om. Den är också utmärkt för att dra upp frösådder och rota sticklingar i.
Vi har ett stort utbud olika typer av odlingsstationer med eller utan vattenodling som gör det enkelt för dig som vill odla inomhus.

*

 

Med en odlingsstation kan du odla inomhus året om. Upptäck vårt stora utbud av olika lösningar som passar allt från en enstaka basilikakruka till kompletta system för självförsörjning av grönsaker och örter. Odlingslust året runt helt enkelt! Med en odlingsstation menas en integrerad odlingsplats med växtbelysning. Den kan också innehålla ett vattenmagasin. Vissa system har cirkulerande vatten där du kan odla utan jord, så kallad hydrokultur. Tack vare en odlingsstation med belysning kan du odla egen sallad, kryddörter och grönsaker också under vinterhalvåret. Det finns egentligen inga begränsningar för vad som kan odlas med hjälp av smarta hjälpmedel som effektiv led-belysning, självsugande mattor och fina växtnäringar. Var beredd på att växttakten är enorm med rejäla skördar! En odlingsstation gör odlingen flexibel. Du kan odla i kruka eller odlingstråg. Under vårvintern kan den användas för frösådd och plantuppdragning. Eller till att rota sticklingar. Belysningen ger knubbiga, fina växter att sedan odla vidare inne eller utomhus. Vår klassiska, enkla odlingsstation Grow Light Garden är ett bra val för nybörjaren. Dessa odlingsstationer finns i både liten och stor modell. Den har en vattenbehållare som gör odlingen lättskött. I odlingstornet Nutritower odlar du i hydrokultur med cirkulerande näringslösning som ger rejäla skördar av alla slags grönsaker. På många sätt är inomhusodling med belysning ett revolutionerande och spännande sätt att kunna odla sin egen mat året om. Vi hobbyodlare har helt enkelt fått tillgång till yrkesodlingens tekniska lösningar, men i en skala som passar ett modernt hem. Förutom glädjen att skörda hemodlade, fräscha grönsaker och kryddörter, är odlingsstationen ett skimrande klorofyllsmycke under vintern. Barn älskar att så frön och skörda från sin odlingsstation – för här går det undan med tillväxten! En fantastisk investering i framtiden helt enkelt. Du hittar alla tillbehör som frön, näring, krukor och odlingstråg i vår webbutik.

Dela
  KundtjänstKundtjänst
  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  Logga in
  x
  Logga in för att handla som återförsäljare
  Glömt lösenord
  x
  Har du glömt ditt lösenord? Ange den epostadressen som du har registrerat kontot med. Vi skickar sedan ett nytt lösenord till din epostadress.
  Skicka

  Vi kontaktar dig inom kort. Du är alltid välkommen att ringa 08-225080 eller mejla sales@wexthuset.com