Allt för din odling Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Väggodling - Växtväggar inne och ute

Med väggodling skapar du enkelt en lummig oas. Det är också en yteffektiv odlingsform både inne och ute. Här hittar du lösningar på vertikalodling för alla behov!

Väggodling är en smart metod för odling på höjden. Vi har genomtänkta lösningar i stor och liten skala som passar på:

  • Balkong
  • Uteplats
  • Inomhus i kök
  • Badrum
  • Var du vill skapa en grönskande miljö

Minigarden växtväggar

Minigarden heter vårt flexibla system av växtväggar i mycket hög kvalitet till bra pris. Modulerna kan byggas ut efter hand. Både montage och skötseln är enkel med en genomtänkt och snygg design. Minigarden Corner livar upp den tråkiga hörnan på balkongen, eller passar i köket med kryddörter. Du kan skapa en grönskande väggodling inomhus eller utomhus som skärmar av och skapar en lummig miljö. Minigarden One är lösningen för den lilla ytan, till exempel med örter ovanför köksbänken.

Väggodling på balkong och inomhus

Med väggodling förvandlar du enkelt en balkong eller ditt kontor till en välkomnande, grönskande oas. Fyll den med örter, sallad, jordgubbar, slingrande klätterväxter eller kanske vill du hellre njuta av blommor? Forskning visar att en omgivning med frodig växtlighet gör oss harmoniska; det sänker blodtrycket och stresshormonet kortisol. Väljer du dessutom luftrenande plantor får du en hälsofrämjande boost inomhus.

Självvattnande växtvägg

Gör odlingen enkel genom att välja en självvattnande växtvägg. Vi har flera lösningar för enkel bevattning. Du kan också göra en hydroponisk odling på din vägg, i vattenlösning utan jord. Vi har alla tillbehör som lecakulor, jord, näring, frön och spännande växter så att du snabbt kommer igång.

Växtbelysning till växtvägg

Med växtbelysning kan du odla ätbart och prydnadsväxter inomhus året om. Du hittar också material så att du kan bygga din egen, unika växtställning inomhus eller ute. Välj behållare av plast eller filt till din väggodling. Med stadiga väggfästen, hållare för krukor och krokar gör du smidigt en egen konstruktion för vertikal odling.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.