Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Blomlåda och balkonglåda

Här hittar du din blomlåda för balkong och uteplats att fylla med prunkande favoritväxter hela sommaren! Vi har ett stort sortiment skräddarsydda balkonglådor med stadiga fästen att välja bland.

Du som bor med balkong eller uteplats finner här din rätta blomlåda att fylla med prunkande sommarblommor, bär, grönsaker, sallad och örter. Här hittar du balkonglådor av:

  • hög kvalitet
  • vädertålig plast
  • designade för att passa på den lilla ytan

 

Välj balkonglåda i glada färger, sobert vit eller svart.

Vilken blomlåda ska jag välja?

För att en blomlåda på balkong och uteplats ska sitta stadigt och säkert på ditt balkongräcke, har vi smarta tillbehör med fästen och konsoler så att du smidigt kan odla tryggt. Det finns inga gränser för hur du kan bygga ut din odling. Gillar du slingrande luktärter, eller klättrande sockerärter, välj blomlåda med växtstöd. Vår skräddarsydda, smala blomlåda ryms både utomhus och inomhus vid ditt fönster. Odlingsvagnen Urban Garden Trolley är en mobil balkonglåda som enkelt kan rullas in och ut. Genom att sätta din blomlåda på stadiga ben kommer den upp i titthöjd!

Självvattnande balkonglåda

Självvattnade balkonglådor och vårt solcellsdrivna system Irrigatia gör att du kan resa bort nåra veckor.

Vad behöver jag till min blomlåda?

I vår webbutik hittar du Skandinaviens största utbud av fröer till blommor, bär och grönsaker för balkonglådor. Ju större balkonglåda du odlar i, desto enklare skötsel och mindre passning med vattning och näring. Vi har också alla tillbehör som lecakulor, jord och fina näringar som gör det enkelt att odla i balkonglådor.

Plantering i blomlåda på vintern

Tänk på att också fylla din balkonglåda med något trevligt under vinterhalvåret. Med vintergröna växter och en ljusslinga skimrar din balkong och terrass också under den mörka årstiden.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.