Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Planteringsbord för omplantering av växter

Med ett planteringsbord har du en egen plats för allt växtpyssel med frösådder och omplanteringar. Välj plantbord efter behov, här finner du både stora och små modeller.

Våra planteringsbord är smidiga och lätta att flytta omkring;

  • inomhus
  • ute
  • på balkongen
  • i växthuset
  • på kolonilotten

Här får du vara ifred med frösådder, sticklingsförökning, omplantering och andra jordnära sysslor. Om du blir avbruten är det bara att lämna arbetsbänken en stund och slippa flytta undan jord, fröpåsar och krukor.

Planteringsbord i hållbar plast

Wexthusets planteringsbord är gjorda i återvunnen, kraftig plast och är näst intill outslitliga. De finns i färgerna svart och grönt, är lätta att hålla rena och håller sig fräscha länge. Med en liten hylla som tillbehör till ditt plantbord är fröpåsar, etiketter och pennor inte i vägen när du jobbar med jord, krukor och vatten. Hyllan kan enkel fästas i bakkanten på planteringsbordets sarg.
De stadiga borden kan också fungera som brickor för krukväxter som ska avhärdas och flyttas ut och in under vår och försommar. Våra nätta planteringsbord är storsäljare och trevliga presenter till den som till exempel bor i lägenhet, eller för kolonilotten. Barn älskar att hålla till vid plantborden, där de kan vattna, så och plantera i lugn och ro utan att det blir smutsigt och stökigt som med tidningpapper på köksbänken.

Stationära planteringsbord

För dig som önskar en mer stationär plats att hålla till vid, har vi ett stort planteringsbord av miljömärkt trä. Bordet har en arbetsskiva av vädertålig zink som är lätt att hålla ren. Detta nätta plantbord har också praktiska hyllor, lådor och krokar för verktyg. Perfekt för en liten uteplats, balkongen växthuset eller kolonilotten.

I vår webbutik hittar du alla tillbehör som gör odlingen enkel och rolig. Jord för alla ändamål, krukor, brätten och sålådor. Vi har till exempel Skandinaviens största utbud av fröer och växtbelysning.

 

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.