Varukorgen är tom
top.info.shopping_cart
0
0.00 kr
Till Kassan
banner
Navigering
Kundtjänst tel:08-22 50 80
Öppettider: måndag-fredag 9-16
Epost: kundtjanst@wexthuset.com

Odling / Så & förodla / Planteringsbord

Planteringsbord för omplantering av växter

Planteringsbord för omplantering av växter

Åh vad enkelt det blir att jobba med frösådder och omskolning av plantor när man har ett stadigt och rejält plantbord. Visst kan man hålla sig över utlagda dagstidningar, men med ett plantbord blir allt ännu enklare.
Plantbordet kan användas med eller utan bricka för diverse redskap. Plocka fram det och ställ på ett bord i lämplig höjd. När du är klar, eller om du blir avbruten är det bara att ställa undan plantbordet temporärt med växter, krukor, jord och redskap för att lika enkelt fortsätta igen lite senare. Allt utan spill och plockande fram och åter med diverse tillbehör.
Ett plantbord kan verkligen rekommenderas!

*

Med ett planteringsbord har du en egen plats för allt växtpyssel med frösådder och omplanteringar. Välj plantbord efter behov, här finner du både stora och små modeller. Våra planteringsbord är smidiga och lätta att flytta omkring inomhus, ute, på balkongen eller i växthuset. Här får du vara ifred med frösådder, sticklingsförökning, omplantering och andra jordnära sysslor. Om du blir avbruten är det bara att lämna arbetsbänken en stund och slippa flytta undan jord, fröpåsar och krukor. Wexthusets planteringsbord är gjorda i återvunnen, kraftig plast och är näst intill outslitliga. De finns i färgerna svart och grönt, är lätta att hålla rena och håller sig fräscha länge. Med en liten hylla som tillbehör till ditt plantbord är fröpåsar, etiketter och pennor inte i vägen när du jobbar med jord, krukor och vatten. Hyllan fästs enkel i bakkanten på planteringsbordets sarg. De stadiga borden kan också fungera som brickor för krukväxter som ska avhärdas och flyttas ut och in under vår och försommar. Våra nätta planteringsbord är storsäljare och trevliga presenter till den som till exempel bor i lägenhet, eller för kolonilotten. Barn älskar att hålla till vid plantborden, där de kan vattna, så och plantera i lugn och ro utan att det blir smutsigt och stökigt som med tidningpapper på köksbänken För dig som önskar en mer stationär plats att hålla till vid, har vi ett stort planteringsbord av miljömärkt trä. Bordet har en arbetsskiva av vädertålig zink som är lätt att hålla ren. Detta nätta plantbord har också praktiska hyllor, lådor och krokar för verktyg. Perfekt för en liten uteplats, balkongen växthuset eller kolonilotten. I vår webbutik hittar du alla tillbehör som gör odlingen enkel och rolig. Jord för alla ändamål, krukor, brätten och sålådor. Vi har till exempel Skandinaviens största utbud av frön och växtbelysning.

 

Dela
  KundtjänstKundtjänst
  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  Logga in
  x
  Logga in för att handla som återförsäljare
  Glömt lösenord
  x
  Har du glömt ditt lösenord? Ange den epostadressen som du har registrerat kontot med. Vi skickar sedan ett nytt lösenord till din epostadress.
  Skicka

  Vi kontaktar dig inom kort. Du är alltid välkommen att ringa 08-225080 eller mejla sales@wexthuset.com