15% på ett köp för medlemmar*

Inredning - detaljer med trädgårdstema

Vill du skapa en unik och personlig stil hemma har vi många olika inredningsdetaljer med trädgårdstema. Hos oss hittar du inredningsdetaljer online för husets alla rum och till din balkong, uteplats eller växthus. 

Heminredning för trädgårdsälskaren

Vi har många inredningsdetaljer som passar både inom- och utomhus. Som inredning i vardagsrummet, sovrummet eller som inredningsdetaljer utomhus på balkong och altan. Alla har de gemensamt att de passar för den trädgårds- och odlingsintresserade heminredaren. 

Inredningsdetaljer med rustik känsla 

Många av våra inredningsdetaljer har en rustik känsla och många passar för flera ändamål. Våra korgar i metall passar till exempel bra för dina växter, som förvaring eller bara som dekoration. Våra växtterrarium passar förslagsvis både för att driva upp en stickling eller som ett stilleben med en vacker växt i. 

Utomhusmattor för rumskänsla

Med en utomhusmatta kan du skapa en extra ombonad känsla på din uteplats eller balkong eller på ett enkelt sätt snabbt förvandla ett trist golv. Våra utomhusmattor är mjuka och tål vatten, solljus och att tvättas i maskin. 
Vi har också slitstarka dörrmattor med trädgårdstema som passar fint innanför dörren eller ute på altanen. 

Kroklister i gjutjärn

Vi har flera kroklister i gjutjärn och vägghyllor med krokar som passar för inomhusbruk såväl som utomhus. Häng upp dina trädgårdskläder eller varför inte använda utomhus som praktisk upphängning för dina handredskap i trädgården. Oavsett var du väljer att sätta upp dem blir de en trevlig inredningsdetalj med en lantlig och rustik stil. 

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.