Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Krukor för hemmet

Vi har ett brett utbud av inomhuskrukor som du kan inreda ditt hem med, att ha på din balkong eller på uteplatsen under sommaren. Vi har många olika krukmodeller – runda, fyrkantiga, ovala. Krukor på ben eller med fat och i olika material så som porslin, terrakotta, metall och betong. Välkommen att titta in i vårt stora sortiment med vackra krukor för hemmet.

Krukor från Bergs Potter

I vårt sortiment har vi ytterkrukor i god kvalitet som håller i många år. Vi har bland annat ett stort sortiment från Bergs Potter i många olika färger och klassiska krukor i originaldesign för Royal Botanic Gardens Kew utanför London.

Lätta krukor

Vill du hellre ha en vacker kruka i lättare material har vi många olika former av hållbara plastkrukor, varav de flesta är gjorda i återvunnen plast.  

Krukträdgård

Ett tips är att samla olika krukor för att göra en ”krukträdgård” på din uteplats, terrass eller i trädgården. Det blir ett fint blickfång och lätt att möblera om efter säsong! Tänk på att gärna välja lite rejälare krukor så att du får plats med en bra jordvolym vilket gör att jorden inte torkar ur så snabbt och tänk på att använda en långtidsverkande gödning. Blanda gärna perenner och ettåriga växter så har du en bra bas och behöver bara byta ut några få växter under säsongen i stället för alla. 

Ta hand om dina krukor

Placera inte krukor som är känsliga mot solljus i direkt sol utomhus. De klarar sig bra på fönsterbrädan men färgen kan blekas utomhus. Se till att ta in krukor och planteringskärl som inte tål minusgrader när hösten kommer och njut av dem inomhus under vinterhalvåret. När du inte använder dina krukor är det bra att passa på att rengöra dem så att inte ohyra och annat sprids mellan dina växter. 
 

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.