Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Julklappstips

Välkommen att handla dina julklappar hos Wexthuset!

Här har vi samlat produkter ur vårt sortiment som passar bra som julklapp till den odlings- och trädgårdsintresserade. 
Välj mellan våra många kvalitetsprodukter för odling och trädgårdsskötsel. Eller låt presentmottagare välja själv så kommer det verkligen till nytta! Köp ett presentkort!

Beställ innan kl. 12:00 den 19 december

För att julklappen ska hinna fram i tid behöver vi din beställning senast klockan 12:00 den 19 december för produkter som kan skickas som brev eller paket. Större, skrymmande produkter kan behöva fler leveransdagar, så var gärna ute i god tid. 

Julklappar till den odlings- och trädgårdsintresserade

Vi har de perfekta julklapparna till den odlings- och trädgårdsintresserade. Vare sig den du vill ge en julklapp till är nybörjare eller erfaret proffs erbjuder vi kvalitetsprodukter för odling ute- och inomhus.

Julklappar till barn

Odla trädgårdsintresset med våra fina produkter till små blivande trädgårdsmästare. Vi har bl.a handskar, redskap och trädgårdsförkläden särskilt framtagna för barn. Många har söta Disneymotiv och är hållbart producerade. Många är också utvalda för deras kvalitet och långa livslängd och kan ärvas i familjen eller skänkas vidare.

Presentkort i julklapp

Låt presentmottagare själv bestämma sin julklapp. Köp ett presentkort! Då vet du att det verkligen kommer till nytta.

Tomteservice - Skicka julklappen till mottagaren (0 kr)

Under november-december erbjuder vi vår populära Tomteservice där du kan skicka dina julklappar direkt till mottagaren snyggt inslaget tillsammans med din julhälsning. Lägg till produkten Tomteservice i din varukorg. Skriv in mottagarens adress och din hälsning i meddelandet på din beställning så fixar vi det!

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.