Varukorgen är tom
top.info.shopping_cart
0
0.00 kr
Till Kassan
banner
Navigering
Kundtjänst tel:08-22 50 80
Öppettider: måndag-fredag 9-16
Epost: kundtjanst@wexthuset.com

Skötsel / Kompostera / Komposthinkar

Komposthinkar för insamling av köksavfall

Komposthink och kompostpåsar

De flesta av oss som komposterar har inte kompostbehållaren jättenära köket och då är det väldigt praktiskt att ha en burk eller en hink att samla upp köksavfallet i mellan besöken till kompostbehållaren.
Vi har snygga kompostlådor som passar bra på köksbänken och praktiska komposthinkar som passar bättre under diskbänken.
Våra komposthinkar har lock med kolfiberfilter som gör att du slipper äcklig lukt även om det dröjer lite innan avfallet töms i kompostbehållaren.
Komposthinkarna finns i flera olika storlekar så att det finns något som passar alla behov och så att även den med begränsat utrymme får plats att samla till komposten. Om man vill kan man fordra komposthinken och kompostlådan med en nedbrytbar plast- eller papperspåse så blir insamlandet ännu enklare.
Vi har ocksp kompostpåsar i både nedbrytbar plast och oblekt papper som passar din komposthink.

*

Här hittar du behändiga komposthinkar med lock där du kan slänga allt köksavfall. Ett smart filter gör att komposthinken varken luktar eller drar till sig flugor. Genom att kompostera ditt köksavfall gör du din bästa, gröna investering! Resultatet blir en härlig mylla, näringsrik mylla - odlarens svarta guld. Kompostering är dessutom den viktigaste insatsen du kan göra för en hållbar och klimatsmart odling. Vår komposthink Compost Caddy är en serie med snygga, smidiga och tåliga hinkar som platsar antingen på köksbänken eller i ett underskåp. Varje komposthink levereras med lock med kolfilter, som gör att hinken varken luktar eller drar till sig flugor. Därför behöver din komposthink inte tömmas så ofta – praktiskt om du har en bit till att tömma den i utekomposten. Om du vill kan du fodra din komposthink med en biologiskt nedbrytbar kompostpåse av majsstärkelse eller papper. Då blir skötseln superenkel, utan kladd och behov av diskning av hinken. Det finns både små och stora kompostpåsar att köpa till. Vår kompostpåse är specialanpassad till våra komposthinkar och behöver ingen extra hållare. Välj en liten, snygg komposthink om ni är få i hushållet, eller vår större jumbomodell på 30 liter om ni är flera. Det finns flera metoder för kompostering. Den bästa lösningen är ofta en kombination av kompostering inne och ute. I Faktabanken hittar du massor av tips som hjälper dig att lyckas. Vår varmkompost Mullbanken kan ta hand om hela hushållets köksavfall. Den fungerar året om och ger varken dålig lukt eller drar till sig gnagare tack vare en smart design med galler i botten. På bara några månader förmultnar matresterna till en näringsrik, väldoftande mylla. Vi har flera trevliga lösningar för inomhuskompostering som bokashi och maskkomposter för hushållet med eller utan trädgård. Den senaste innovationen är vår komposthink för bokashi som är tillverkad av 30 % återanvända fiskenät.

Dela
  KundtjänstKundtjänst
  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  Logga in
  x
  Logga in för att handla som återförsäljare
  Glömt lösenord
  x
  Har du glömt ditt lösenord? Ange den epostadressen som du har registrerat kontot med. Vi skickar sedan ett nytt lösenord till din epostadress.
  Skicka

  Vi kontaktar dig inom kort. Du är alltid välkommen att ringa 08-225080 eller mejla sales@wexthuset.com