Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Komposthink och kompostpåsar

Här hittar du behändiga komposthinkar med lock där du kan slänga allt köksavfall. Ett smart filter gör att komposthinken varken luktar eller drar till sig flugor.

Genom att kompostera ditt köksavfall gör du din bästa, gröna investering! Resultatet blir en härlig mylla, näringsrik mylla - odlarens svarta guld. Kompostering är dessutom den viktigaste insatsen du kan göra för en hållbar och klimatsmart odling.

Compost Caddy

Vår komposthink Compost Caddy är en serie med snygga, smidiga och tåliga hinkar som platsar antingen på köksbänken eller i ett underskåp. Varje komposthink levereras med lock med kolfilter, som gör att hinken varken luktar eller drar till sig flugor. Därför behöver din komposthink inte tömmas så ofta – praktiskt om du har en bit till att tömma den i utekomposten. 
Välj en liten komposthink om ni är få i hushållet, eller vår större jumbomodell på 30 liter om ni är flera.

Kompostpåsar

Om du vill kan du fodra din komposthink med en biologiskt nedbrytbar kompostpåse av majsstärkelse eller papper. Då blir skötseln superenkel, utan kladd och behov av diskning av hinken. Det finns både små och stora kompostpåsar att köpa till. Vår kompostpåse är specialanpassad till våra komposthinkar och behöver ingen extra hållare.

Olika metoder för kompostering

Det finns flera metoder för kompostering. Den bästa lösningen är ofta en kombination av kompostering inne och ute. I Faktabanken hittar du massor av tips som hjälper dig att lyckas.

Vi har flera trevliga lösningar för inomhuskompostering som bokashi och maskkomposter för hushållet med eller utan trädgård.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.