Fri Frakt på Fröer hela helgen!

Kratta och räfsa

Att kratta och räfsa ska vara ett skönt och avkopplande utomhusjobb. Välj i vårt stora sortiment av snygga, ergonomiska redskap av hög kvalitet.

Med en trädgårdskratta utförs många olika slags trädgårdsjobb. Den ska vara lätt och smidig men samtidigt tålig, stark och av hög, hållbar kvalitet. Här hittar du bl.a:

  • kratta i metall
  • kratta i plast
  • bred kratta
  • räfsor i plast och metall

En metallkratta används både för att jämna ut jordbädden, kratta gångar och som jordkratta. Vår ergonomiska trädgårdskratta i plast passar som lövkratta, för att kratta rent gräsmattan eller kratta löv på hösten. En bred kratta gör jobbet mer effektivt, medan en liten kratta är lättare att arbeta med. En räfsa har också många funktioner. En klassisk lövräfsa är lätt att jobba med, med starka tänder och bred yta som gör det enkelt att räfsa löv i gräsmattan. Vi har trädgårdsräfsa i både metall och plast som passar som gräsräfsa. Vår flexibla räfsa i metall formas smidigt till önskvärd bredd.

Krattor & räfsor från engelska Kent & Stowe

Vår huvudleverantör av räfsor och krattor är engelska Kent & Stowe, en av Englands mest kända tillverkare av trädgårdsredskap. Med modern tillverkning förenar man hög kvalitet med gedigen trädgårdstradition och vackra, ändamålsenliga redskap till bra pris. För alla redskap från Kent & Stowe gäller rostfritt stål som minskar jordens vidhäftning och gör jobbet roligare. Redskapen har skaft av greppvänlig, engelsk ask som är skön för handen och håller i evigheter. 15 års garanti.

Krattor och räfsor för barn

Barn ligger oss på Wexthuset särskilt varmt om hjärtat. Ungar som är med och hjälper till får en känsla för trädgårdsodling som vi hoppas de bär med sig hela livet. Vår serie med kratta, spade, räfsa och grep för barn är kopior av vuxenmodellerna - bara nerskalade. Perfekt vikt, balans och kvalitet som gör det roligt att jobba!

Garden Life redskap i lättvikt

Serien Garden Life är lättviktiga (40 % lättare än originalmodellen), nätta redskap som passar dig med lite sämre styrka, till exempel försvagningar i leder.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.