Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Skörderedskap, växtpress och örttork

Med effektiva skörderedskap blir det roligt att ta hand om allt härligt från den egna odlingen. Här hittar du också fina produkter för behandling av skörden, som växtpress och örttork.

Med smarta skörderedskap går jobbet som en dans och frukter och bär blir varsamt hanterade, vilket bidrar till bättre kvalitet och längre hållbarhet. Vi har flera olika skörderedskap och produkter för att ta hand om din skörd på bästa sätt.

Fruktplockare

Våra fruktplockare gör det enkelt att nå äpplen, plommon, körsbär och päron som sitter högst upp i trädet – och som oftast är allra finast. Med en äppelplockare landar frukterna mjukt i den bolstrade korgen utan stötskador.

Växtpress

Det är en härlig känsla att ta hand om allt vackert och gott från den egna odlingen. Här kan du köpa en snygg växtpress av trä för att göra fantastiska konstverk av blommor och örter. En trevlig present till barn, som gillar att både plocka och studera örternas förvandling till eterneller i en blompress.

Örttork

Med en örttork tar du hand om sommarens alla örter – som mynta och citronverbena till vinterns härliga teer. Örttorken är också suverän till svamp, blommor, frön, chili och mycket annat. Vi har både stapelbara modeller och hängare med krokar för örtbuketter. Förvara dina torkade produkter i mörka burkar med tätt lock.

Skörderedskap för bär

För skatter från skog och mark har vi ett klassiskt skörderedskap – bärplockaren. Vår snygga bärplockare i bok och metall är ett suveränt redskap till att plocka blåbär, lingon och hjortron. Passar både för liten och stor bärplockare.

Förvaringssäck för skörd

Vår jutesäck är ett naturvänligt skörderedskap för rotfrukter, potatis, kålhuvuden och övervintrande blomknölar som dahlia, begonia och kalla. Skörden kan också lagras i säcken. Den andas och vädrar ut kondens så att skörden hålls lagom torr. Säcken är tillverkad av nedbrytningsbara växtfibrer.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.