Varukorgen är tom
top.info.shopping_cart
0
0.00 kr
Till Kassan
banner
Navigering
Kundtjänst tel:08-22 50 80
Öppettider: måndag-fredag 9-16
Epost: kundtjanst@wexthuset.com

Skötsel / Redskap & verktyg / Skörderedskap

Redskap för att skörda bär, frukt och grönt

Skörderedskap, växtpress och örttork

Tänk vad underbart att skörda bär, frukt och grönt som du odlat själv. Att plocka äpplen och bär, kryddor och örter för att äta färska och för att ta in och torka. En känsla som kanske tar oss tillbaka till forna tider då allt vi åt odlades lokalt.
Det mesta plockar du direkt med fingrarna, men vissa frukter och bär plockar du enklast med hälp av bärplockare eller en äppelplockare som når upp ordentligt i trädet.
Rotfrukterna förvarar du i en rotfruktspåse, chilifrukter, örter, svamp, blommor och bär torkas på den vertikala örttorken där du också kan samla och torka ditt eget te att dricka under kyliga vinterkvällar.

*

Med effektiva skörderedskap blir det roligt att ta hand om allt härligt från den egna odlingen. Här hittar du också fina produkter för behandling av skörden, som växtpress och örttork. Med smarta skörderedskap går jobbet som en dans och frukter och bär blir varsamt hanterade, vilket bidrar till bättre kvalitet och längre hållbarhet. Vi har flera olika skörderedskap och produkter för att ta hand om din skörd på bästa sätt. Våra fruktplockare gör det enkelt att nå äpplen, plommon, körsbär och päron som sitter högst upp i trädet – och som oftast är allra finast. Med en äppelplockare landar frukterna mjukt i den bolstrade korgen utan stötskador. Skaftet av lättviktigt aluminium med teleskopfunktion gör plockaren lätt att hantera. Det är en härlig känsla att ta hand om allt vackert och gott från den egna odlingen. Här kan du köpa en snygg växtpress av trä för att göra fantastiska konstverk av blommor och örter. En trevlig present till barn, som gillar att både plocka och studera örternas förvandling till eterneller i en blompress. Med en örttork tar du hand om sommarens alla örter – som mynta och citronverbena till vinterns härliga teer. Örttorken är också suverän till svamp, blommor, frön, chili och mycket annat. Vi har både stapelbara modeller och hängare med krokar för örtbuketter. Förvara dina torkade produkter i mörka burkar med tätt lock. För skatter från skog och mark har vi ett klassiskt skörderedskap – bärplockaren. Vår snygga bärplockare i bok och metall är ett suveränt redskap till att plocka blåbär, lingon och hjortron. Passar både för liten och stor bärplockare. Vår jutesäck är ett naturvänligt skörderedskap för rotfrukter, potatis, kålhuvuden och övervintrande blomknölar som dahlia, begonia och kalla. Skörden kan också lagras i säcken. Den andas och vädrar ut kondens så att skörden hålls lagom torr. Säcken är tillverkad av nedbrytningsbara växtfibrer.

 

Dela
  KundtjänstKundtjänst
  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  Logga in
  x
  Logga in för att handla som återförsäljare
  Glömt lösenord
  x
  Har du glömt ditt lösenord? Ange den epostadressen som du har registrerat kontot med. Vi skickar sedan ett nytt lösenord till din epostadress.
  Skicka

  Vi kontaktar dig inom kort. Du är alltid välkommen att ringa 08-225080 eller mejla sales@wexthuset.com