Just nu: 20% på perennfröer

Slangkoppling och krankoppling

Här hittar du olika typer av slangkoppling och krankoppling som gör din vattning flexibel. Välj i vårt stora sortiment av kopplingar av mycket hög kvalitet.

Skräddarsy din bevattning

Med olika slangkoppling kan du skräddarsy din bevattning så att den blir smidig och det blir därmed mycket roligare att vattna. Alla våra vattenslangar och kopplingar är kompatibla med marknadens vanliga märken som Gardena och Hozelock. Vi har ett stort sortiment av olika slags slangkopplingar och krankoppling till både utomhus – och inomhuskran.

Välj krankoppling och slangkoppling i metall för lång livslängd. Vår slangkoppling i plast är vädertålig och med många olika funktioner, som Y-koppling och flergrenskoppling. Ett start-set med slangkoppling täcker de flesta behoven. Det är onödigt att vattna med för lång slang, det blir trassel och tryckförluster. Med en skarvkoppling till din vattenslang kan du snabbt variera längden och få en flexibel vattning efter dina behov.

Flopro bevattningslösningar - en bra miljöval

Vår huvudleverantör Flopro är ett engelskt kvalitetsmärke för all slags trädgårdsbevattning. De kombinerar miljötänk och bra funktion med ergonomisk design och friska färger. Tillverkas i Europa med högt kvalitetstänk som rostfritt stål och UV-tålig plast. Flopro är dessutom kompatibel med gängse bevattningssystem på marknaden – bara att koppla in och vattna! Med olika slangkopplingar kan du snabbt koppla din trädgårdsslang utomhus eller inomhus till din kökskran. Med en krankoppling som Flopros multikrankoppling kopplar du smidigt din vattenslang till inomhuskranen. Välj en flergrens krankoppling om du vill kunna vattna på olika sätt samtidigt. Slangkoppling mäts numera vanligen i mm, som 32, 38 mm i stället för tum.

Bevattningsterminologi

Terminologin inom bevattning kan vara svåra att begripa sig på, liksom att veta exakt vilken utrustning man behöver. Läs i Faktabanken om bevattningstermer, för att välja rätt dimensioner och utrustning för just dina behov. Kika också på vårt övriga sortiment av allt du behöver för vattning inomhus och utomhus.

 

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.