Varukorgen är tom
top.info.shopping_cart
0
0.00 kr
Till Kassan
banner
Navigering
Kundtjänst tel:08-22 50 80
Öppettider: måndag-fredag 9-16
Epost: kundtjanst@wexthuset.com

Skötsel / Bevattning / Slangkoppling & krankoppling

Slangkopplingar och bevattningspumpar

Slangkoppling och krankoppling

När man ska använda vatten i trädgården behöver man matarslangar och vattenslangar som gör det enkelt att utföra bevattning, biltvätt, avsköjning av uteplatsen, eller det som nu vattnet ska användas till.
Vattenslangen behöver anslutas till vattenutkastet och ibland behöver man skarva eller dela upp en slang till flera slangändar och till det behöver man bra slangkopplingar.
Vi har bevattningspumpar och alla typer av kopplingar du behöver till dina vattenslangar.
Köp slangkopplingar, grenkopplingar, stoppkopplingar och anslutningskopplar hos oss.

*

Här hittar du olika typer av slangkoppling och krankoppling som gör din vattning flexibel. Välj i vårt stora sortiment av kopplingar av mycket hög kvalitet. Med olika slangkoppling kan du skräddarsy din bevattning så att den blir smidig och det blir därmed mycket roligare att vattna. Alla våra vattenslangar och kopplingar är kompatibla med marknadens vanliga märken som Gardena och Hozelock. Vi har ett stort sortiment av olika slags slangkopplingar och krankoppling till både utomhus – och inomhuskran. Välj krankoppling och slangkoppling i metall för lång livslängd. Vår slangkoppling i plast är vädertålig och med många olika funktioner, som Y-koppling och flergrenskoppling. Ett start-set med slangkoppling täcker de flesta behoven. Det är onödigt att vattna med för lång slang, det blir trassel och tryckförluster. Med en skarvkoppling till din vattenslang kan du snabbt variera längden och få en flexibel vattning efter dina behov. Vår huvudleverantör Flopro är ett engelskt kvalitetsmärke för all slags trädgårdsbevattning. De kombinerar miljötänk och bra funktion med ergonomisk design och friska färger. Tillverkas i Europa med högt kvalitetstänk som rostfritt stål och UV-tålig plast. Flopro är dessutom kompatibel med gängse bevattningssystem på marknaden – bara att koppla in och vattna! Med olika slangkopplingar kan du snabbt koppla din trädgårdsslang utomhus eller inomhus till din kökskran. Med en krankoppling som Flopros multikrankoppling kopplar du smidigt din vattenslang till inomhuskranen. Välj en flergrens krankoppling om du vill kunna vattna på olika sätt samtidigt. Slangkoppling mäts numera vanligen i mm, som 32, 38 mm i stället för tum. Terminologin inom bevattning kan vara svåra att begripa sig på, liksom att veta exakt vilken utrustning man behöver. Läs i Faktabanken om Bevattningsteknik – fakta och termer, för att välja rätt dimensioner och utrustning för just dina behov. Kika också på vårt övriga sortiment av allt du behöver för vattning inomhus och utomhus.

 

Dela
  KundtjänstKundtjänst
  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  Logga in
  x
  Logga in för att handla som återförsäljare
  Glömt lösenord
  x
  Har du glömt ditt lösenord? Ange den epostadressen som du har registrerat kontot med. Vi skickar sedan ett nytt lösenord till din epostadress.
  Skicka

  Vi kontaktar dig inom kort. Du är alltid välkommen att ringa 08-225080 eller mejla sales@wexthuset.com