Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Litet växthus

Också ett litet växthus kan bli stort om man använder det smart. Med ett växthus förändras möjligheterna totalt för dig som vill odla dina egna ätbara växter och vackra sommarblommor till krukor och lådor. Redan i februari kan man börja odla i ett litet växthus och därmed kan skörd av sallat och andra tidiga bladgrönsaker ske redan i mars månad.

Ett litet växhus kan vara både fristående eller vara ett väggväxthus, ett växthus som monteras mot en vägg. Ett växthus mot vägg har fördelen att det kan dra nytta av värmeutstrålningen från väggen. Med ett litet väggväxthus utnyttjas utrymmet optimalt, vilket är extra viktigt om utrymmet är begränsat.

Här hittar du lösningen för dig som önskar ett litet växthus för balkong eller ett litet växthus mot vägg.

Välj ett litet växthus som passar både för den plats det ska stå men också fungerar för ditt odlingsbehov. Med ett litet växthus får man vara lite smart och odla också på höjden och med hyllor så att hela odlingsytan kommer till användning under så stor del av säsongen som möjligt.

Litet växthus i glas

Här hittar du ett litet växthus i glas. I vårt sortiment hittar du ett stort urval mindre växthus med säkerhetsglas. Här hittar du både ett litet växthus i svart som är en av de populäraste färgerna, men också litet växhus i andra färger.

Litet växthus för tomater

I ett litet växthus kan du odla tomater och andra värmeälskande växter samtidigt som du förlänger odlingssäsongen med flera månader.

Litet växthus mot vägg

Växthus mot vägg; väggväxthus, är perfekt när man vill odla på balkong eller terrass där man inte har så stor plats eller kanske vill ha en mindre odling.

Litet växthus till balkong

Ett litet växthus på balkongen gör det möjligt att förlänga säsongen och odla värmekrävande växter. Perfekt när ytan inte är så stor.

Växthusen från ACD finns även utställda och kan köpas direkt hos någon av våra utvalda återförsäljare.
Har du frågor eller vill ha råd och hjälp kan du kontakta oss på telnr: 08-22 50 80, mejla till kundtjanst@wexthuset.com
Vi har samlat all viktig information, fakta, tips och råd inför ditt växthusköp här.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.