Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Prydnadsgräs

Gräs är så vackert! Vi erbjuder ett stort uval olika sorter prydadsgräs som både kan planteras i trädgården eller odlas i kruka på balkong, terrass och uteplats. Gräs kan både användas som en solitär och samplanterat med andra växter för att skapa drama och kontrast. Plantera tillsammans med milda pasteller eller knalliga orange, gula och röda blommor för en varm tropisk känsla.

Klipp inte ner gräs på hösten! Det är fantastiskt vacker med frostnupna stjälkar och frostiga plymer som glittrar i vårsolen. Prydnasgräs ger bra höjd och bidrar till att skapa fina kontraster i en blandad rabatt.

Det är också vackert att plantera flera olika sorters prydnadsgräs tillsammans.Välj då olika höjd, färg och form för extra spännande resultat.

De mer svagväxande sorterna planteras med fördel tre i grupp medan de mer storväxta blir fina som solitär med en planta som får breda ut sig i hela sin prakt. 

Läs våra panteringsråd för prydnadsgräs här.

Skötselråd för prydnadsgräs hittar du på den här länken.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.