Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Groddbox, groddbricka och groddtråg

Kom igång direkt med groddodling i en groddbox! Med dessa finurliga groddtråg kan du inte misslyckas med att odla läckra vitaminkickar.

Vad odlar man groddar i?

Den enklaste metoden för groddodling är en odlingsburk av glas med en duk som sil för dina groddar. Men snabbast och mest praktiskt är det att odla groddar i en groddbox som är anpassad för groddning.
En groddbox har sil, ventilation och lagom mycket plats för groddarnas utveckling så att du alltid lyckas. Här kan du välja mellan flera olika groddboxar som passar för både små och stora frön och groddning i stor och liten skala.

Olika sorters groddtråg

Välkommen till vårt stora sortiment groddboxar med groddbricka, groddtråg och olika kärl och kit för att odla groddar och skott. Av alla groddkärl (seed sprouter internationellt) är Nelson Gardens groddbox Primo Vitamino är numera en klassiker.
Materialet i en groddbox, groddlåda eller odlingslåda är glas, plast eller terracotta som är tåligt och enkelt att rengöra.

Hur lång tid till skörd av groddar?

Det är fantastiskt roligt att grodda och odla småblad. På fem-tio dagar har du läckra, spröda groddar att njuta av, sprängfyllda med nyttiga vitaminer och mineraler.
Det går fort, det ger supernyttig, läcker mat och det kan göras var som helst – året om! Barnen älskar denna snabba odlingsform, ett groddtråg med krasse att klippa av varje dag är en succé.

Var kan man grodda?

Med en odlingslåda på fönsterbrädan eller sålåda med lock kan du smidigt odla småblad, groddar och skott. Välj en stapelbar odlingslåda om du vill odla mycket på liten yta.

 

Vi har allt du behöver för en lyckad odling av läckra, nyttiga växter att odla hemma året om.
Frön finns under Groddar, skott och småblad. Vi har det särskilda livsmedelstillstånd som krävs för att få sälja frön till groddar som säkerställer en god hygien för dessa frön.

I Faktabanken hittar du artiklar om att odla groddar.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.