Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel
Fakta & Råd

Ljus i mörkret

ljusslingor i pergolan lyser upp i mörkret
Åh vad det är fint med alla dessa ljus som tänds i fönster och i trädgårdar när det är som allra mörkast. Hur fånigt det än kan låta så vill jag känna mig lite som Piff och Puff när de går runt inne i julgranen hos Musse. 
Jag skulle önska jag hade lite mer tid att julpyssla. Tiden går ju så fort den här tiden på året. Man kan undra varför, men kanske är det någon sorts mentalt skydd för att snabbspola fram till ljusare tider kanske?
 
Ljusslingor uppsatta på mitt hus

Dagen före julafton bestämde jag mig för att dra fram skarvsladdar och för att sätta upp den slinga som aldrig kom upp förra året på huset på översta våningen. Helnöjd med resultatet. Nu ser det komplett ut.
 
Ljusslinga i trädgården vid pergolan lyser upp i mörkret
 
En ny liten slinga jag köpt för i år fick slingra i pergolan runt min 'trädgårdstant' och det blev över förväntan bra tycker jag. Den står mitt för husen halvvägs ner i trädgården så det blev jättefint att se också inifrån huset.
 
Ljusslinga i bigarråträdet speglar sig i dammen

I det stora bigarråträdet satte jag upp ljusslingor för flera år sedan. Förra året blev den aldrig tänd så jag var lite orolig att den inte skulle funka längre. Vilken härlig överraskning när kontakten sattes in och allt lystes upp. Extra fint blev att se alla lampor speglar sig i dammen nedanför som ännu inte frusit.
 
Nu återstår bara att pynta granen. I år har jag skaffat nya kulor i guld, silver och rött som jag tänker hänga tillsammans med allt gammalt pynt för jag tänker göra min egen Piff och Puff-gran med larvigt mycket pynt i år.
Odlingstips och inspiration

Tips på artiklar

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.