Handla med FRI FRAKT hela helgen!
Ogräshacka Speedhoe
Rensverktyg för ogräs Speedhoe
Ogräsrensverktyg Speedhoe

Ogräshacka, Speedhoe

Renshackan Speedhoe blir snabbt en favorit för rensning och luckring i trädgården .

Pris: 679 kr
Ej i lager
Artnr: 13830
Klimatkompenserad frakt
Fri frakt över 690 kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter, nyttodjur och beställningsvara, se villkor.

Produktbeskrivning

Renshackan Speedhoe blir snabbt en favorit för rensning och luckring i trädgården .

Det här är en renshacka med flera unika fördelar som gör att rensningsarbetet går både enklare och snabbare. Speedhoe har fått femstjärniga omdömen i engelsk press.

Speedhoe är tillverkad av rostfritt stål med ett handtag av hardwood och har 10 års garanti. Det här är en renshacka med flera unika fördelar som gör att rensningsarbetet går både enklare och snabbare.

  1. Den unika vinkel på renshuvudet gör att man kan föra redskapet både mot och ifrån sig utan att man behöver flytta kroppen i någon större utsträckning. Detta minskar risken för sträckningar och minskar påfrestningen på musklerna.
  2. Piggarna på baksidan bidrar till att redskapet enkelt skär ner i jorden genom att det 'drar' bladet ner i marken när hackan dras över marken.
  3. Den svängda forman på det bakre bladet skapar en skärande rörelse genom jord och rötter som resulterar i en smidig, men samtidigt kraftfull plogrörelse som enkelt skär genom ogräs och bryter upp hårt packad jord utan att man varken behöver hacka eller gräva.
  4. Den triangulära formen på bladet gör att det får en bra balans som motverar att hackan vrider sig så att man får en jämn och kontrollerad rörelse.
  5. Den smalare fronten minskar motståndet och gör det enklare att komma in i smalare utrymmen mellan plantor.
  6. beskrivning Speedhoe ogräshacka

Mått: Skaftet mäter 170 cm och bredden på hackans blad är 12 cm.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2023 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.