Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Pendelhacka med långt skaft

Rensverktyg med självskärpande vassa kanter på båda sidor så att effekt uppnås både när man trycker framåt och bakåt.

Pris: 340 kr
29%
( Ord.pris: 479 kr )
I lager
Skrymmandetillägg tillkommer
Artnr: 17142
Klimatkompenserad frakt
Fri frakt över 690 kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter, nyttodjur och beställningsvara, se villkor.

Produktbeskrivning

Handtillverkat traditionellt ogräsrensverktyg i rostfritt stål i form av en pendelhacka. Handtag i ask med konturer för komfortabelt grepp.

Renshuvudet har självskärpande vassa kanter på båda sidor så att effekt uppnås både när man trycker framåt och bakåt.

Skaftet har perfekt längd för att göra rensningsarbetet lätt med minimal belastning på rygg och nacke.

Idealisk för att använda vid rensning av ogräs med grunda rötter.

Längd: 160 cm

15 års garanti.

Från engelska Kent & Stowe

Om Kent & Stowe

trädgårdsredskap från Kent & Stowe

Vertygen från Kent & Stowe bygger på tradition och är utformade för livet. Utbudet är omfattande och består av högkvalitativa redskap i rostfritt stål tillverkade i England för alla aspekter av odling, beskärning och underhåll i trädgården.

Den helt nya serien Garden Life består av redskap som är ca 40% lättare än orginalmodellen. Redskap som är nättare och lättare att använda i trånga rabatter och kring buskar och träd och för den som föredrar redskap som inte är så tunga men trots det har samma gedigna kvalitet.

Verktygen har utformats med funktionalitet, prestanda och estetik i åtanke. Hög kvalitet på huvuden i högkvalitativt rostfritt stål minskar markfriktionen och vidhäfning samtidigt som det ger ett utmärkt rostskydd. Handtagen är tillverkade i avsmalnande vackert askträ som ger en bra komfort vid användningen.

I sortimentet finns förutom olika typer av spadar, krattor och planteringsredskap allt från högkvalitativa beskärningsredskap med allt från knivar, sekatörer, häcksaxar och sågar, uppbindning med stil, samt en serie väldigt användbara trädgårdshandskar i mycket bra kvalitet.
Verktygen från Kent & Stowe har sitt ursprung i design och ritningar av trädgårdsredskap från 1800-talet. Det traditionella utseendet kombinerat med avancerad tillverkningsteknik ger sammantaget redskap som har både en skön känsla och hög kvalitet.

GARANTI

Grävredskap och krattor har hela 15 års garanti.
Sekatörer, sågar och beskärningsredskap har 5 års garanti.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.