Fri frakt över 599 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel
Botanium odling av 'Habanero Lemon'
Botanium, hydroponisk odlingsstation, vit
Odling i hydrokultur med Botanium
Tillbehör i förpackning med Botanium
Botanium, smokey white
Förklaring av Botaniums olika delar

Botanium, vit

En hydroponisk kruka för underhållsfri odling av t.ex chili, örter och tomater.

Pris: 699 kr
I lager
Artnr: 17334
Klimatkompenserad frakt
Fri frakt över 599 kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter och nyttodjur, se villkor.

Produktbeskrivning

Botanium är ett kompakt, enkelt och underhållsfritt sätt att odla. Med den hydroponiska krukan kan du odla växter som chili, örter och tomater utan jord. Den vattnar växterna automatiskt.
Resultatet? Snabbare tillväxt och ingen anledning att oroa sig för över- eller undervattning. Lämna den i en månad och kom tillbaka till en hälsosam växt.

Botanium är en enkel lösning som tar hand om de tråkiga delarna av odlande och låter dig njuta av de roliga delarna. Allt du behöver göra är att fylla vattentanken då och då och lägga till några näringsämnen (ingår).

Odla örter som basilika, oregano eller mynta. Eller chili, tomater eller jordgubbar. Botanium fungerar särskilt bra med törstiga växter som normalt skulle kräva mycket frekvent vattning.

Hydro vadå ..?
Odlingen sker i porösa stenar istället för jord och vattnas automatiskt flera gånger om dagen med näringsrikt vatten. Överskottsvattnet dräneras genom botten av odlingsbehållaren och samlas upp i vattentanken så att den kan återanvändas.

Odlingstekniken - kallad hydroponic - är inte en ny metod för odling. Det har funnits i många år och har varit föremål för mycket forskning. Det är ett mycket effektivare sätt att odla på än traditionellt jordbruk, och hydroponiska grönsaker blir därför allt vanligare.

Odla inomhus
Botanium fungerar bra på en ljus fönsterplats som den är. Under den kalla och mörka vintern behöver du extra ljus, men du behöver ingen speciell växtbelysning - placera bara din planta under en standard CFL, fluorescerande lampa eller LED, så länge det inte är en gammal glödlampa.


Förpackningen innehåller:

- Botanium
- Odlingssubstrat
- Näringsämnen
- Användarguide
- USB-väggkontakt
Endast inomhusbruk

Mått: 136 mm x 250 mm
Färg: White Smoke

Hämta användarinstruktioner här (engelska)

 

 

Basilikaodling i Botanium

https://www.youtube.com/embed/s73wYt404SA

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2023 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.