Fri frakt över 599 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel
Trädgårdsredskap Löv- och gräsräfsa, Garden Life Leaf Rake
Räfsa - 15 års garanti -logo
kent-stowe-guarantee.jpg

Löv- och gräsräfsa, Garden Life

Handgjord löv- och gräsräfsa i traditionell design tillverkad i rostfritt stål av hög kvalitet. Lättviktsmodell.

Pris: 469 kr
I lager
Artnr: 15480
Fri frakt över 599kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter och nyttodjur, se villkor.

Produktbeskrivning

Handgjord löv- och gräsräfsa i traditionell design tillverkad i rostfritt stål av hög kvalitet.

Lättviktsmodell som är 40% lättare än standardmodellen vilket gör den extra praktisk och enkel att använda samtidigt somd et ger ökad användarvänlighet.
Handtaget är tillverkat av vacker ask och ger en perfekt arbetshöjd.
16 tänder i rostfritt stål innebär effektiv krattning under många säsonger.

Vikt: 1,025 kg
Längd: 1400 mm

15 års garanti.

Om Kent & Stowe

trädgårdsredskap från Kent & Stowe

Vertygen från Kent & Stowe bygger på tradition och är utformade för livet. Utbudet är omfattande och består av högkvalitativa redskap i rostfritt stål tillverkade i England för alla aspekter av odling, beskärning och underhåll i trädgården.

Den helt nya serien Garden Life består av redskap som är ca 40% lättare än orginalmodellen. Redskap som är nättare och lättare att använda i trånga rabatter och kring buskar och träd och för den som föredrar redskap som inte är så tunga men trots det har samma gedigna kvalitet.

Verktygen har utformats med funktionalitet, prestanda och estetik i åtanke. Hög kvalitet på huvuden i högkvalitativt rostfritt stål minskar markfriktionen och vidhäfning samtidigt som det ger ett utmärkt rostskydd. Handtagen är tillverkade i avsmalnande vackert askträ som ger en bra komfort vid användningen.

I sortimentet finns förutom olika typer av spadar, krattor och planteringsredskap allt från högkvalitativa beskärningsredskap med allt från knivar, sekatörer, häcksaxar och sågar, uppbindning med stil, samt en serie väldigt användbara trädgårdshandskar i mycket bra kvalitet.
Verktygen från Kent & Stowe har sitt ursprung i design och ritningar av trädgårdsredskap från 1800-talet. Det traditionella utseendet kombinerat med avancerad tillverkningsteknik ger sammantaget redskap som har både en skön känsla och hög kvalitet.

GARANTI

Grävredskap och krattor har hela 15 års garanti.
Sekatörer, sågar och beskärningsredskap har 5 års garanti.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2022 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.