Fri frakt över 599 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel
Vinerskydd för växter Mega Fleece Extreme 240
Mega Fleece fiberdukshuva 140g/kvm
Extra tjock fiberdukshuva för övervintring av växter

Mega Fleece cover Extreme 240

Mega Fleece fiberdukshuva Extreme är tillverkad av extra tjock, tålig fiberduk med en vikt på hela 140 gram/kvm.

Pris: 598 kr
I lager
Artnr: 15425
Fri frakt över 599kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter och nyttodjur, se villkor.

Produktbeskrivning

Mega-Winter fiberdukshuva Extreme är tillverkad av extra tjock, tålig fiberduk med en vikt på hela 140 gram/kvm. Fiberdukshuvan hjälper känsliga växter genom vintern där de skyddar mot vind, kyla och avdunstning samtidigt som det släpper in luft och ljus. Idealiskt att skydda känsliga vintergröna växter liksom medelhavsväxter eller andra dåligt tåliga växter från vinterns härjningar.
Tack vare dragkedjan som löper längs hela längden blir det extra lätt att fixera huvan även kring större växter. Med dragsko nedtill försluts skyddet snabbt och smidigt. Det är självklart vikigt att se till alla förutsättningar vid övervintring av känsliga växter utomhus.

Förutom att de kan behöva ett bra skydd mot vind och kyla i form av denna fiberdukshuva rekommenderar vi markskydd kring nedplanterade växter och krukskydd om växten står i kruka. Står växten i kruka är det dessutom viktigt att isolera mot kyla som stiger upp från marken.
Genom att komplettera med en speciell värmekabel för vinterskydd av växter kan än mer känsliga växter klara sig utomhus.

En skyddad position är även en viktig del i lyckad övervintring och tyvärr är alla växter trots skydd inte möjliga att övervintra i hela vårt avlånga land, men sorter som normalt inte är härdiga i tex. norra delen av Sverige kan få god hjälp med övervintringen av denna huva tillsammans med övriga täck- och skyddsprodukter.

Storlek: H:240 cm x B:200 cm

Fakta & råd

Vinterskydd av känsliga växter

Vinterskydd av känsliga växter

12 tips för övervintring av växter i utekruka

Tips för övervintring i kruka

Allt om övervintring

Allt om övervintring

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2022 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.