Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Grill och eld

Här hittar du ett brett sortiment för grill och eld. Att laga mat över öppen eld och att elda är något som sitter djupt nedärvt hos oss människor. Det är inte bara trivsamt att göra upp eld utan också rogivande att kunna sitta vid en eldstad, ett eldfat eller en eldkorg. Låta skuggorna dansa och känna värmen från den öppna elden värma en kylig kväll. För många är grillning ett måste och det finns många olika alternativ att välja bland. Fundera över hur du vill använda din grill eller eldstad. Är det något du ska använda som ska ha en mer praktisk funktion, eller är det viktigare hur den ser ut? Hur ska den placeras, och hur lättillgänglig ska den vara. Ska det vara en plats för filosofiska funderingar i enskildhet, eller en plats där många vänner och bekanta kan samlas kring för korvgrillning och kanske en och annan mashmallow på grillspettet? Här hittar du en grill eller en kamin som passar till de flesta behov, även för dig som har lite större krav på en grillplats när det gäller utseendet. En grill som både är praktisk och snygg helt enkelt. Även underhållet är viktigt och hållbarheten såklart. Välj en modell som passar utifrån även dessa aspekter så att du får en grill som fungerar för dig och dina behov inte bara på kort sikt utan också under många år framöver med många härliga tillfällen att njuta av eldens närvaro.
Att tända en brasa svala sommarkvällar under en stjärnklar himmel eller en kylig vinterdag, det är livskvalitet. I vårt sortiment hittar du många olika alternativ för dig som vill göra upp eld med alltifrån bärbara grillar, små grillar och grillar som har ett mer estetiskt tilltalande utseende även när de inte används. Vi har även tillbehör för grill.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.