Fri Frakt på Fröer hela helgen!

Växthus för balkong och terrass

Alla har inte plats med ett stort växthus, men det finns bra lösningar att tillgå ändå.
Med ett så kallat terrassväxthus, ett stort odlingsskåp som kan placeras mot en vägg kan man få många av de fördelar ett större växthus har trots liten yta på till exempel en balkong.
Man får en bra plats för att vänja av och dra upp plantor för senare utplantering och ett riktigt bra odlingsutrymme för många värmekrävande växter som tomater, gurka, chili och äggplantor med flera.
Med ett terrassväxthus kan man också odla på hyllor i flera nivåer och därmed också få mer odlingsyta på liten plats. I terrassväxthuset står växterna skyddade och kan också stå kvar längre på hösten när
emperaturen börjar sjunka och på så vis kan skördeperioden förlängas flera veckor.
Välkommen till vårt sortiment av odlingsväxthus för terrass och balkong!

*

Här hittar du trevliga, små växthus för balkong och andra små ytor som en terrass. Välj bland flera olika snygga modeller av hög kvalitet.

Saknar du utrymme för ett traditionellt växthus finns smarta och snygga miniväxthus för året-om odling på balkong eller uteplats.

Våra terrassväxthus Miccolo är modeller som ställs mot en vägg. En stor fördel med dem är den rejäla höjden på drygt två meter och att väggen avger värme och skydd till odlingen.

Här kan du odla upp plantor under våren för senare utplantering och odla värmekrävande växter som tomater, gurka, chili och meloner. Växterna kan också stå skyddat under vintern på din balkong i denna typ av växthus.

Vi har också flera modeller av litet växthus som passar på en stor balkong, på uteplatsen eller i den lilla täppan. Våra Piccolo kan fås i flera härliga färger och i olika storlekar.

Våra små modeller för växthus på balkong och den lilla ytan är alla av hög kvalitet. De har hög takhöjd, vilket gör att de känns rymliga och får ett bra odlingklimat med stor luftvolym.

Odla effektivt i ditt miniväxthus i olika nivåer; i marken, på hyllor och bänkar.
Den stabila stommen gör att man utan problem kan hänga också tunga amplar från taket.

Flera modeller ger utrymme kvar till en varm och avkopplande sittplats under tidig vår och höst.

Vi har också drivhus och odlingsskåp för dig som har en liten balkong men ändå vill kunna odla i växthus från vår till höst. Med flera drivhus och pallkragar an du bygga ihop ditt eget växthus på din balkong.

Använd växthusbelysning och automatisk solcellsbevattning om du vill få en lättskött odling nästan året om. I vår webshop hittar du alla tillbehör för en lyckad odling – året om.

Välkommen till vårt sortiment av växthus för balkong och terrass!

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.