Just nu: 20% på perennfröer

Kamin och eldstad

Här hittar du kamin, eldstad och terrassvärmare. Vi har ett brett utbud från Esschert Design i olika utföranden för härliga kvällar utomhus.
Samla familj och vänner kring unika eldstäder för grillning eller värme. En eldstad passar perfekt för uteplats, altan eller i trädgården. I sortimentet finns kamin i gjutjärn, öppen eldstad, och med kombinerad grill. Våra terrassvärmare och terrasskaminer finns både med och utan vedförvaring. Elda i kamin med ved i valfritt trä som som avger en härlig doft.
När vi spenderar mer tid hemma vill vi kunna slappna av och mysa, och det kan vi givetvis också göra utomhus! Utnyttna både sommarkvällar och vinterkvällar och njut under en filt bredvid brasan. Istället för kvällsmackan kan du passa på att grilla lite korv eller marshmallows.

Oavsett om du vill ha en liten eller stor kamin eller eldstad så garanterar vi en hög mysfaktor under både sommar och vinter.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.