Fri frakt över 599 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel
Vattenkanna från HAWS med avtagbar rosstril, koppar, 1 liter
Vattenkanna från HAWS, koppar, 1 liter
HAWS vattenkanna med rosstril, koppar, 1 liter

Kopparkanna HAWS, 1 L

Praktisk vattenkanna för hemmet, vinterträdgården eller växthuset.

Pris: 1335 kr
Ej i lager
Artnr: 17333
Fri frakt över 599kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter och nyttodjur, se villkor.

Produktbeskrivning

Den fantastiska inomhusvattenkannan i koppar kommer med en avtagbar stril i mässing vilket gör den till en mångsidig kanna för bevattning av små växter, krukor och plantor.

Handgjord av solid koppar i HAWS's 100 år gamla traditionella form.

Inte bara är denna produkt extremt praktisk för hemmet, vinterträdgården eller växthuset, den gör sig också snygg att stå framme. En stor favorit hos inredningsdesigners.

Levereas i snygg presentförpackning från HAWS.

Längd: 35 cm
Bredd: 16 cm
Höjd: 11,5 cm
Vikt när full: 1,3 kg

Om HAWS

Tillverkningen sker i HAWS fabrik i Birmingham där de är stolta över att designa och leverera hem- och trädgårdstillbehör av bästa kvalitet.
Sedan 1886 tillverkas den klassiska designen, som gjorde John Haws berömd.
Var och en av dessa handgjorda kannor är unika eftersom ingen är identisk med den andra men alla bär högsta kvalitet gjorda av professionella hantverkare. Variationer förekommer.
Vattenkannorna har tillverkats och därmed testats i över hundra år. HAWS vattenkannor  har utvecklats baserat på denna expertkunskap. 

GARANTI

Haws erbjuder upp till 10 års garanti. Om din produkt blir oanvändbar p.g.a tillverkningsfel inom denna tid, reparerar de det eller så skickas du en ersättare. Garantin gäller inte på produkter som skadats med avsikt eller misstag.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2022 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.