Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Växthus och orangerier för odling och trivsel

Våra växthusen i Prestigeserien har alla de egenskaper som är viktiga för ett riktigt odlingsväxthus och är ett perfekt val för dig som både vill odla och ha ett trädgårdsrum som en egen oas för avkoppling.
Orangerierna och de större modellerna ger utrymme för både odling och umgänge, ett trivsamt uterum att dela med vänner och familj där grönsaker och kryddor läggs på tallriken färskare än färska.

Växthusen designas och tillverkas av ACD i Belgien där varje enskild del utvecklats utifrån ledorden kvalitet, hållbarhet och användbarhet - Bäst kvalitet för pengarna.

Välj mellan det mindre stadsväxthuset, odlingsväxthus, växthus för odling och samvaro och de fina orangerierna. Säljs i Sverige av Wexthuset samt hos våra utvalda partners.
Kontakta oss gärna med dina frågor: kundtjanst@wexthuset.com eller telefon: 08-22 50 80.

Välkommen till vår inspirationsbutik där du kan se flera av våra olika växthusmodeller och få råd och tips om vad som är bra att tänka på när du ska skaffa växthus.

Ladda ner vår broschyr här

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.