Fri frakt över 599 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel
Grodhus/paddhus - bo och övervintring
Grodhus - bo och övervinting
Paddhus - Bo och övervintring

Grodhus Frogilo Frog & Toad home

Ett charmigt och trivsamt grodhus lämpligt för både grodor och paddor. Kan även fungera för övervintring.

Pris: 398 kr
I lager
Artnr: 14581
Fri frakt över 599kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter och nyttodjur, se villkor.

Produktbeskrivning

Ett charmigt och trivsamt grodhus lämpligt för både grodor och paddor där de även får skydd mot predatorer. Fungerar även för övervintring.
En vacker inredningsdetalj och en fin bostad både för grodor och paddor.

Förutom trevliga individer är dessa jättebra på att oskadliggöra många skadegörare i trädgården.

Huset blir en naturligt sval och säker plats att bo på. Botten är delvis utskuren för att ge direktkontakt med marken, medan delen med golv vintertid ger en isolerad plats för paddor och hongrodor.

Placera grodhuset på en fuktig, sval, skuggig och lugn plats. På vintern kan man täcka huset med ett extra lager vegetation (löv och grenar) för att ge ett extra skydd.
Ingen särskilt underhåll behövs.

Grodhuset är handgjort i frosttålig keramik och har ett grönglaserat tak.

Storlek:
Diameter: 20 cm
Höjd: 18 cm

Vikt: 1,2 kg

Läs mer från Faktabanken:
Om grodor och paddor

 

Om företaget  Wildlife world

Vi är Englands ledande producent av matstationer och bon för det vilda djurlivet. Vi har ett starkt engagemang för att bevara drabbade djurarter. Ett sätt är att erbjuda värdefulla livsmiljöer för fåglar, däggdjur, amfibier, insekter och vilda djur. Genom åren har vi tilldelats många priser för detta arbete och vi samarbetar med National Trust och djurekologer för att produkterna verkligen ska fylla sitt syfte.
Produkterna testas i vildmarksområden i hjärtat av Devon. Här övervakar vi prestanda och finjusterar funktionerna så att de fungerar optimalt.

Vi arbetar med de högsta miljöstandarder som är möjligt och är en av få leverantörerna med egna verkstäder. Vi använder uteslutande av FSC®-certifierat virke, från välskötta skogar och andra kontrollerade källor.
Vi använder återvunnet material, vattenbaserade färger och tätningsmedel. Vi donerar också regelbundet till naturvårdsorganisationer.

Genom att köpa Wildlife World-produkter hjälper du oss att stödja flera naturvårdande projekt  både i Storbritannien och i hela världen.
 

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2022 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.