Fri frakt över 599 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel
Insektshotell i trä
dewdrop-bee-and-bug-hotel-insektshotell.jpg
Insektshotell med trärör

Insektshotell, Dewdrop Bee & Bug Hotel

Insektshotell, Dewdrop Bee & Bug för solitära bin och skydd för andra nyttiga insekter i din trädgård. Solitära bin är underbara pollinerare av frukt, grönsaker och blommor i din trädgård.

Pris: 319 kr
I lager
Artnr: 15637
Fri frakt över 599kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter och nyttodjur, se villkor.

Produktbeskrivning

Insektshotell, Dewdrop Bee & Bug för solitära bin och skydd för andra nyttiga insekter i din trädgård. Solitära bin är underbara pollinerare av frukt, grönsaker och blommor. Eftersom de inte lever i kolonier eller gör honung är de icke-aggressiva och det är säkert att ha barn och husdjur i närheten.

Insektshotellet är tillverkad av FSC trä med en dekorativ yta av vävd bambu. Inre delarna består av rör av bambu.
Inga kemikalier användes vid tillverkningen av denna produkt.

Insektshotellet bör hängas i ett skyddat soligt läge, gärna en plats med morgonsol som värmer de unga bina när de kläcks under våren.

Storlek: H:22 x B:13 x L:12 cm
Vikt: 0,9 kg

Om företaget  Wildlife world

Vi är Englands ledande producent av matstationer och bon för det vilda djurlivet. Vi har ett starkt engagemang för att bevara drabbade djurarter. Ett sätt är att erbjuda värdefulla livsmiljöer för fåglar, däggdjur, amfibier, insekter och vilda djur. Genom åren har vi tilldelats många priser för detta arbete och vi samarbetar med National Trust och djurekologer för att produkterna verkligen ska fylla sitt syfte.
Produkterna testas i vildmarksområden i hjärtat av Devon. Här övervakar vi prestanda och finjusterar funktionerna så att de fungerar optimalt.

Vi arbetar med de högsta miljöstandarder som är möjligt och är en av få leverantörerna med egna verkstäder. Vi använder uteslutande av FSC®-certifierat virke, från välskötta skogar och andra kontrollerade källor.
Vi använder återvunnet material, vattenbaserade färger och tätningsmedel. Vi donerar också regelbundet till naturvårdsorganisationer.

Genom att köpa Wildlife World-produkter hjälper du oss att stödja flera naturvårdande projekt  både i Storbritannien och i hela världen.
 

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2022 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.