Fri frakt över 599 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel
Grytset, Dutch owen - 7 set
Grytset, Dutch owen - 7 set
Grytset, Dutch owen - 7 set

Grytset, Dutch Oven, 7 delar

Grytset "outdoor cooking" från Esschert Design

Pris: 1895 kr
I lager
Skrymmandetillägg tillkommer
Skickas direkt från plantskolan normalt inom 5-10 arbetsdagar
Artnr: 27051
Fri frakt över 599kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter och nyttodjur, se villkor.

Produktbeskrivning

Med detta fantastiska Grytset "outdoor cooking" från Esschert Design kan du tillaga allt från soppor till mustiga grytor, eller varför inte baka en kaka eller två.
Det är alltid ett äventyr att laga mat utomhus så låt fantasin flöda fritt! Med detta set från Esschert Design kan du tillaga den mest fantastiska måltid då detta set innehåller 7 delar som grytor, stekpanna, vändbar grill med handtag och kastrull med handtag.
Produkterna är gjorda av massivt gjutjärn, vilket är mycket hållbart. Alla delar är packade i en snygg och användbar trälåda i kejsarträ med handtag i flätat rep. Trälådan är mycket enkel att ta med och dessutom finns det lite extra plats till lite fler tillbehör om man så vill. Perfekt present till någon för ett rikare uteliv!

Höjd: 13 cm
Bredd: 30 cm
Djup: 19 cm
Vikt: 12 kg
Material: Gjutjärn

OBS! Notera att denna produkt levereras direkt hem till dig. Vid avisering är det viktigt att du snarast avtalar med transportören om lämplig tid.
© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2022 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.