Handla med FRI FRAKT hela helgen!
Sekatör - Wooden Snips
Sekatör - Wooden Snips
Sekatör med trähandtag klipper tunn gren

Sekatör med trähandtag 'Wooden Snips'

En nättare sektör i rostfritt stål med trähandtag, från engelska Kent & Stow.

Pris: 295 kr
Ej i lager
Artnr: 25837
Klimatkompenserad frakt
Fri frakt över 690 kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter, nyttodjur och beställningsvara, se villkor.

Produktbeskrivning

En nätt sekatör som passar bra för precisionsklippning.

Perfekt för att enkelt beskära krukväxter och kryddväxter inomhus eller finputsa buskar och andra växter i trädgården som har lite känsligare stjälkar.
 

  • Högkvalitativa blad av rostfritt stål
  • Traditionellt askhandtag, avsmalnande för bra komfort. FSC-certifierat (Forest Stewardship Council), som är en certifieringsstämpel för hållbart skogsbruk.
  • Bypass-skärblad för ett rent och exakt snitt. Funktionen ger mindre risk för skada på vedens kärl som inte trycks ihop.

Skärdiameter: 10 mm
5 års garanti

Vård:
Torka av med en oljad trasa efter varje användning för att hålla bladen i gott skick.
Slipa vid behov.

Om Kent & Stowe

trädgårdsredskap från Kent & Stowe

Vertygen från Kent & Stowe bygger på tradition och är utformade för livet. Utbudet är omfattande och består av högkvalitativa redskap i rostfritt stål tillverkade i England för alla aspekter av odling, beskärning och underhåll i trädgården.

Den helt nya serien Garden Life består av redskap som är ca 40% lättare än orginalmodellen. Redskap som är nättare och lättare att använda i trånga rabatter och kring buskar och träd och för den som föredrar redskap som inte är så tunga men trots det har samma gedigna kvalitet.

Verktygen har utformats med funktionalitet, prestanda och estetik i åtanke. Hög kvalitet på huvuden i högkvalitativt rostfritt stål minskar markfriktionen och vidhäfning samtidigt som det ger ett utmärkt rostskydd. Handtagen är tillverkade i avsmalnande vackert askträ som ger en bra komfort vid användningen.

I sortimentet finns förutom olika typer av spadar, krattor och planteringsredskap allt från högkvalitativa beskärningsredskap med allt från knivar, sekatörer, häcksaxar och sågar, uppbindning med stil, samt en serie väldigt användbara trädgårdshandskar i mycket bra kvalitet.
Verktygen från Kent & Stowe har sitt ursprung i design och ritningar av trädgårdsredskap från 1800-talet. Det traditionella utseendet kombinerat med avancerad tillverkningsteknik ger sammantaget redskap som har både en skön känsla och hög kvalitet.

GARANTI

Grävredskap och krattor har hela 15 års garanti.
Sekatörer, sågar och beskärningsredskap har 5 års garanti.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2023 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.