Fri frakt över 499 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel
Odlingsvagn Urban Garden Trolley röd, för odling inne och ute
Odlingsvagn Urban Garden Trolley, färg röd med timjanplantor
Urban Garden Trolley, odlingsvagn med överdel
Urban Garden Trolley, odlingsvagn med överdel och växtlampa

Urban Garden Trolley, röd

Flyttbar odlingsvagn för odling inne och ute

Pris: 1950 kr
I lager
Artnr: 19288
Fri frakt över 499kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter och nyttodjur, se villkor.

Produktbeskrivning

Denna stadiga vagn gör det smidigt att odla året om. Odlingen flyttas dit man önskar, två stadiga hjul och ett rejält handtag gör vagnen enkel att rulla. Kanske tomater på balkongen sommartid och kryddörter och sallat i köket under vintern? Vagnen kan kompletteras efter behov med tak och belysning. 
Den skräddarsydda växtbelysningen har magnetfästen och monteras på bara några minuter. Lampan kan fästas över alla våningarna för odling i flera (max tre) nivåer.  Man kan till exempel så och dra upp småplantor på nederbotten och odla tomater och örter i övre lådan. Välj på två lampvarianter; vita fullspektrum som ger allmänljus eller mer odlingsspecifika med rödblå våglängder. Lamporna kan också användas separat till exempel vid odling på köksbänken.

En stor fördel är att odlingen kommer i en höjd så att barn och personer som har svårt att böja sig får en bra arbetsställning. Vagnen finns i flera härliga, väderbeständiga färger samt i tålig galvaniserad plåt.
Lådans botten sluttar lätt mot mitten där en bottenplugg kan tas bort vid odling ute. Det går bra att plantera direkt i lådan, vid odling inomhus bör i så fall skarven tätas med silikon. Eller så ställer man krukor och odlingsbrätten inuti lådan. 

Längd: 75 cm
Bredd: 35 cm
Höjd: 80 cm
Volym: 47 liter
Vikt: 16 kg
Färg: pulverlackerad röd

Odlingsvagn för odling inne och ute med växtbelysning på tre hyllor

Bilden visar odlignsvagnen med överdel och växtlampa Trolley växtlampa med magnetfäste på tre olika hyllor. (OBS! Överdel och lampor köps separat.)

Montering

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2021 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.