Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel
Flytande handtvål, Kitchen Garden 300 ml

Flytande handtvål, Kitchen Garden 300 ml

En mild, återfuktande och flytande handtvål med naturliga antiseptiska ingredienser.

Pris: 145 kr
I lager
Artnr: 25813
Klimatkompenserad frakt
Fri frakt över 690 kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter och nyttodjur, se villkor.

Produktbeskrivning

En mild, återfuktande och flytande handtvål med naturliga antiseptiska ingredienser. Doftar uppfriskande från basilika och citrontimjan. Tar effektivt bort smuts från händerna efter arbete i trädgården. För daglig användning utan att torka ut.

Tips! Komplettera din handtvål med handlotion från Fikkerts.

Innehåll: 300 ml

Om Fikkerts

Det i fyra generationer familjeägda Fikkerts har fångat doften av de engelska trädgårdarna i över hundra år. De har producerat naturliga produkter med terapeutiska egenskaper sedan 1903. 

All tillverkning sker i Yorkshire, England.

Fikkerts startade sin verksamhet 1903 med tillverkning av dåtidens mediciner som hade sin grund i det botaniska apoteket. De hade stor framgång med mediciner som Cherry's Slumber Tea, Neoklenze Herbal Laxative, hostmediciner och liniment av olika slag. 

När de kemiska läkemedlen så smått började göra intåg blev de botaniska apoteken mindre populära och Fikkerts växlade succesivt över sin verksamhet till vad de är idag - Naturlig hudvård med terapeutiska egenskaper från det botaniska apoteket. 

 

 

 

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2023 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.