Fri frakt över 599 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel
Gräsförstärkningsnät 1A, skyddsnät för gräsmatta - 1x10m
Gräsförstärkningsnät mot sönderriven gräsmatta
Gräsförstärkningsnät, skyddsnät för gräsmatta och gräsklippning

Gräsförstärkningsnät 1A - 1x10m

Gräsförstärkningsnät, lämplig för dig med robotgräsklippare.

Pris: 225 kr
I lager
Artnr: 18053
Fri frakt över 599kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter och nyttodjur, se villkor.

Produktbeskrivning

Gräsförstärkningsnät 1A, lämplig för dig med robotgräsklippare.

Har du problem med att Robotgräsklipparen river sönder din gräsmatta i uppförsslänter eller intill föremål som stenar och träd? Detta problem löser du med våra skyddsnät.

Lägg ut nätet över det skadade området. Fixera nätet i marken med nätankare. Efter en tid så har gräset växt igenom nätet som då blir helt osynligt. Robotkräsklipparen tar sig nu fram över nätet utan att skada underlaget.

Klipp ner gräset så lågt du kan på området du skall belägga. Luckra upp jorden med en kratta och vid behov fyll på med jord/toppdress och så nytt gräs. Lägg sedan ut nätet över ytan och fäst med nätankare i plast (eller om du har kvar spik till guidekabeln för roboten). Låt nu gräset och rötterna etablera sig kring nätet innan du släpper ut roboten på den ytan. Under denna växtperiod kommer du att behöva se över var du har satt ner plastspikarna och flytta dem så att du håller ner nätet mot marken eftersom det tenderar att resa sig när gräset växer. Efter några veckor har nätet vuxit in i gräs och rötter och du kan släppa ut roboten utan att den slirar.

Släpp inte ut den för tidigt eller om du ser upphöjda bulor i nätet för då kommer roboten att klippa sönder nätet och trassla in sig i det.

Tillverkad UV-beständig PP (polypropen). Den har ingen ytbehandling och är genomfärgad med uv skydd i plasten.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2022 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.