Handla med FRI FRAKT hela helgen!
Ekologisk biostimulator Vermi, Tomat och chili
Ekologisk biostimulator Vermi / tomat

Ekologisk biostimulator Vermi, Tomat

Flytande humuspreparat som stimulerar tomat- och chiliplantor till ökad rotning, motståndskraft mot stress och ett ökat näringsupptag.

Pris: 75 kr
I lager
Artnr: 26405
Klimatkompenserad frakt
Fri frakt över 690 kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter, nyttodjur och beställningsvara, se villkor.

Produktbeskrivning

Vermi/tomat är ett flytande humuspreparat som består av välgörande, organiska ämnen som kraftigt ökar jordens fertilitet och höjer den biologiska aktiviteten i jorden.

Vermi/tomat består av humusämnen och välgörande organiska syror som stimulerar nyttiga mikroorganismer. De bidrar bland annat till att rötternas näringsintag ökar, en snabbare frögroning och rotning. Dessutom höjs plantans motståndskraft mot stress som torka, sjukdomar och omplantering. Som bonus bidrar den ökade humushalten till att jorden kan hålla mera fukt och frigör näringsämnen.

Vermi/tomat är en ekologisk produkt som tas fram genom extrahering av kompostjord från maskar. När du väl tillsatt Vermi kommer de välgörande ämnena att finnas kvar i jorden och mikrolivet att öka, förutsatt att förhållandena är gynnsamma.

Användning och dosering:
Särskilt lämplig för odling av tomater och chiliväxter under hela odlingstiden. Framför allt lämplig för jordtyper som inte berikats med kompostjord.

Skaka flaskan före användning.

Dosering:
Vid sticklingsförökning och frösådd: 10 ml/1 l vatten. Låt frön ligga och dra i vätskan i 1-3 timmar före sådd.
Vid övrig användning: ½ dl per 10 l vatten vattnas ut. Räcker till 2–3 kvadratmeters jordyta.

Hållbarhet:
Obegränsad om flaskan förvaras torrt och skyddad från direkt solljus. Förvaras vid temperaturer mellan +5 till +25 °C.

Datum på baksidans etikett är tillverkningsdatum. Förvaras produkten rätt (torrt och ej i direkt solljus) har den inget bäst före-datum. Produkten innehåller inte aminopyralid eller klopyralid.

Volym:
0,5 l

Försiktighetsåtgärder: Allmänna hygienkrav. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du får stänk i ögonen eller på huden, skölj noga med vatten. Överdosera inte.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2023 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.