Fri frakt över 599 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel
Set med handlotion & handtvål, Kitchen Garden

Gåvoset 'Survival Kit', Kitchen Garden

Survival Kit, fint set med handlotion och flytande handtvål i vackra pumpflaskor från engelska Fikkerts

Pris: 259 kr
I lager
Artnr: 25819
Klimatkompenserad frakt
Fri frakt över 599 kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter och nyttodjur, se villkor.

Produktbeskrivning

Survival Kit, fint set med handlotion och flytande handtvål i vackra pumpflaskor från engelska Fikkerts.

Presentasken innehåller:

Basil and Lemon Thyme Hand Wash - 300 ml
En mild och återfuktande handtvål med naturliga antiseptiska ingredienser. Doftar uppfriskande från basilika och citrontimjan. Tar effektivt bort smuts från händerna efter arbete i trädgården och köket. För daglig användning utan att torka ut.

Almond and Orange Blossom Hand Lotion - 300 ml
En lugnade handlotion gjord på jojoba- och mandelolja som mjukgör och verkar skyddande på huden. Lättabsorberande kräm som efterlämnar en mjuk doft av mandel och finaste apelsinblom. Arnikaextraktet hjälper till att återuppbygga skadad hud. Ett måste för hårt arbetande händer!

 

Om Fikkerts

Det i fyra generationer familjeägda Fikkerts har fångat doften av de engelska trädgårdarna i över hundra år. De har producerat naturliga produkter med terapeutiska egenskaper sedan 1903. 

All tillverkning sker i Yorkshire, England.

Fikkerts startade sin verksamhet 1903 med tillverkning av dåtidens mediciner som hade sin grund i det botaniska apoteket. De hade stor framgång med mediciner som Cherry's Slumber Tea, Neoklenze Herbal Laxative, hostmediciner och liniment av olika slag. 

När de kemiska läkemedlen så smått började göra intåg blev de botaniska apoteken mindre populära och Fikkerts växlade succesivt över sin verksamhet till vad de är idag - Naturlig hudvård med terapeutiska egenskaper från det botaniska apoteket. 

 

 

 

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2023 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.