Fri frakt över 599 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel
Frömattor grönmix, For Green Cocktails

Frömattor grönmix, For Green Cocktails

Frö till 4 frömattor med basilika, ruccola, dill och kruskål.

Pris: 69 kr
Ej i lager
Artnr: 24075
Klimatkompenserad frakt
Fri frakt över 599kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter och nyttodjur, se villkor.

Produktbeskrivning

Frömattorna skapar en underbar kombination av olika sorter.
Frömattorna underlättar sådden och passar för odling i krukor, lådor och rabatter.
Fröna är placerade med optimalt avstånd från varandra och man behöver inte oroa sig att det blir för många frön i en låda eller kruka.

Förpackningen innehåller 4 frömattor i storlek 20x20 cm.

Basilika 'Italiano Classico': Universell omtyckt ört med aromrikt bladverk. Används färsk, torkad och kan frysas. Odlas inomhus, i växthus och på friland. Passar utmärkt med sallad, perfekt istället för peppar i soppor.

Senapskål/Ruccola: Sallad med exklusiv nötsmak. Utmärkt i salladsblandningar, till ost och gröna smoothies. Växer lätt och snabbt. Odlas inomhus, i växthus och på friland. Så i omgångar för skörd hela sommaren.

Dill 'Oliver': Exklusiv, aromrik och kompakt sort som inte går i blom så fort. Små blad. Växten tar inte mycket plats. Odlas inomhus, i växthus och på friland. Så i omgångar för skörd hela sommaren.

Kruskål 'Kapral': Blad med exklusiv smak. Används till sallad, gröna smoothies och soppor. Odlas för vår- och höstskörd. Grönsaken är både näringsrik och dekorativ i trädgårdsrabatten/köksträdgården.

Viktigt! Jorden ska vara ogräsfri, markytan ska vara fuktig och frömattan täcks med jordlager på 1 cm. Vattna direkt efter sådden.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2022 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.