Fri frakt över 599 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel
Perennstöd med öppningsbar ring
Växtstöd, Releasable support, med lavgrön finish, 3-pack
Växtstöd med ring i grön finish

Växtstöd, Releasable support grön, 3-pack

Ett öppningsbart växtstöd med plats för flera stjälkar. Perfekt för perenner. Ger ett tillförlitligt stöd och förebygger skadade stammar.

Pris: 278.10
10%
( Ord.pris: 309 kr )
I lager
Artnr: 17580
Fri frakt över 599kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter och nyttodjur, se villkor.

Produktbeskrivning

Med Harrod Releasable Plant Support har plats för flera stjälkar och stödjer upp växterna så att de kommer mer till sin rätt. Perfekt för t.ex. perenner som annars lätt spretar eller går av i vind och regn som bl.a. lupin, gladiolius och allium som ofgta odlas i grupper.

Ringen på dessa praktiska stöd har en snabbkopplingskrok så att de enkelt kan installeras när som helst på säsongen för att stödja etablerade växter och kan lika lätt avlägsnas vid behov utan att växterna tar skada-

- Pulverlackerad i mörkt olivgrön för en hållbar väderbeständig finish
- Levereras i förpackning med 3 st
- Designad och tillverkad i Storbritannien
- Snabbkopplingskrok gör det snabbt och enkelt att installera eller flytta
- Tillverkad med kraftig 6 mm solid ståltråd
- Stödhålen mäter 20 cm i diameter
- Perfekt för att stödja lupin, gladioler och allium som odlas i grupper
- 5 års garanti

Höjd: 90 cm
Diameter: 20 cm
Färg: Olivgrön

 

Miljöbilder på produkter från Harrod Horticultural

Om Harrod Horticultural

Harrod Horticultural har ett mycket gott rykte och är kända för att introducera ny och spännande design av eleganta och nya trädgårdsstrukturer och produkter till marknaden. 

Varje produkt är tillverkad med hjälp av noggrant utvalda tåliga material, oavsett om det är själva ramen eller fixeringarna. Därför har många av produkterna en mycket lång garanti.

De kraftiga stålprodukterna är galvaniserade inifrån och ut och är sedan pulverlackade för att åstadkomma en attraktiv, väderbeständig finish. Något som verkligen ger valuta för pengarna!

60 år tillverkningskompetens är hörnstenen i deras framgångsrika produktsortiment. Varje produkt är resultatet av excellens inom brittisk teknik med hjälp av etablerade och avancerade nya tekniker för att möjliggöra leverans av produkter av högsta kvalitet och funktion.

Harrod Horticulturals namn har varit synonymt med kvalitet sedan 1954. Varje steg i tillverkningen från produktdesign, tillverkning, förpackning, leverans och administration sker på ett ställe för att garantera god kvalitetskontroll.

På Harrod strävar man efter total kundnöjdhet. Harrods är ISO9001-certifierade och har fått utmärkelser som "Investor in People" Gold status och uppnått "Recognized for Excellence 3 Star" hos British Quality Foundation.
 

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2022 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.